SUKA btol.. Jadi ahli Shaklee, Rahsia jana pendapatan dari rumah..langkah pertama jutawan internet!

Dah lame dah saye berangan nak jadi ibu-bekerja-dari-rumah, bak kate omputehnye Work-At-Home-Mom. Banyak gile bisnes internet sekarang.. tapi yang mane bagus? Camane nak tau bisnes tu akan sentiase berterusan? untung ke? besar tak modal?
Haa.. harini anda dah buat satu langkah bijak dengan membaca entri Jadi Ahli Shaklee :)
Saya dulu pun macam awak, duk takut-takut nak cuba. Mula-mula start guna produk Shaklee pun sebab nak tingkatkan pengeluaran susu badan. Lama-lama, makin jatuh cinta dengan Shaklee.. rupe-rupenye Shaklee ni bukan setakat ada solution untuk banyakkan susu.. segala mak nenek penyakit, die ade cadangan yang berkesan.

Nak tau rahsia jana pendapatan lumayan dari rumah? Ikut formula bawah..

Langkah satu- Register jadi ahli Shaklee dengan saye. Harga pendaftaran serendah RM65.
Langkah dua- Baca segala biznes kit yang ada untuk pahamkan konsep bisnes.
Langkah tiga- Baca dokumen rahsia yang dibekalkan. Nak dokumen ni? Kenalah register dengan saye :)

Alhamdulillah.. saya dah ambik langkah bijak register bawah group Solaris yang terbukti sangat bagus dalam program mentor coaching untuk perniagaan internet. Tak kire kat mane ahli-ahli berade, kelas online bersepah-sepah dieorg buat. Saye ni register dari Qatar, tapi disebabkan teknologi canggih sekarang, tak penah terase tersisih dalam nak timba ilmu perniagaan internet dari mentor-mentor group Solaris. Ade yang dari yang bute IT tak tau pun makne IT tu.. dah pandai gile dah update blog dan menggunakan strategi-strategi menarik untuk lariskan dan memfemeskan blog.. semuanya dari rumah.. Power di hujung jari anda!
Awas! jangan salah pilih upline! Upline andalah penentu group mane anda akan bersama..  Kalau salah, anda mungkin takkan tau ilmu2 perniagaan internet yang terbukti POWER dan berkesan..  SO, Untuk selamat, daftarlah dengan saye yang memang dah terang-terang ngaku ahli Solaris ni :)

Ambillah langkah pertama ini untuk mencuba bisnes dengan Shaklee, banyak sangat rahsia-rahsia untuk menjadi jutawan Internet ada dikongsi bersama. Ape sangatla RM65 tu nak banding dengan ilmu-ilmu padat dan mentoring program yang berterusan? RM65 tu buat makan sehari due je kot dah abes?

Jadi ahli Shaklee 

Pendaftaran baru ahli Shaklee memerlukan sponsor dari seorang distributor lain, dalam kes ini saya sebagai Gold Ambassador berdaftar layak untuk menjadi sponsor untuk mana-mana individu di kesemua negara yang Shaklee telah dan akan bertapak seperti Amerika Syarikat, Malaysia, Indonesia, Taiwan, China, Jepun dan dimana-mana saja Shaklee berada! Lawati laman web www.shaklee.com untuk senarai negara yang layak.


Siapa yang layak?

Warganegara untuk negara-negara di tempat dimana Shaklee telah bertapak yang berusia 18 tahun dan ke atas.

Bagaimana menjadi ahli Shaklee?

Email saja saya, saya akan hubungi anda dalam masa 24 jam. Tidak kira dimana anda berada, lokasi bukan sempadan! Bayaran keahlian serendah RM65 sahaja! Atau keahlian percuma dengan pembelian barangan berjumlah RM680 (anda boleh beli barangan dan mendapat harga ahli dan point ganjaran serta merta!).

Kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee 

Daftar sekarang untuk peluang menikmati diskaun 25% untuk semua barangan Shaklee. Personal bonus sekurang-kurangnya 5% dan ke atas dibayar setiap bulan.
Peluang menjana pendapatan dari rumah.Saya sendiri baru saja memulakan business January 2013, dan telah berjaya menjana pendapatan 4 angka selepas sebulan!
Peluang menjana pendapatan secara online, tidak perlu lagi mengetuk pintu rumah orang untuk menjual!
Peluang insentif kereta.
Peluang melancong secara percuma.
Dan banyak lagi!!

Kelebihan mendaftar sebagai ahli dibawah sukavitamin


Di bimbing untuk memulakan bisnes online secara percuma, tidak kira sempadan, di mana saja anda berada!
Di bawah naugan kumpulan Solaris yang terkenal menyungkilan paling ramai jutawan dalam masa yang tersingkat! Dengan personal coaching dari saya sendiri.
Tips-tips ekslusif dalam menjalankan dan mengembangkan perniagaan.
Tips-tips memulakan perniagaan tanpa modal.
Dan banyak lagi!!
TAHNIAH! Anda sudah memulakan langkah pertama dengan membaca entry ini.. Tepuk dada tanya diri.. bila lagi nak jadi ahli?
Hubungi kami untuk mendaftar! Bertindak sekarang sebelum terlambat!
Enna::enna@sukavitamin.com OR Whatssap +6017 3960496 OR call +6011 28040840
Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452
We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Shaklee, sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan! insyaaAllah.                                                                       ENG

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge