Suka betul pengalaman berbisnes dengan Shaklee ni, gateway to jutawan segera

Suka betul pengalaman berbisnes dengan Shaklee ni, gateway to jutawan segera

Saya sebenarnya dah  banyak kali mahu tinggalkan Shaklee. Sebabnya kadang-kadang terasa sangat tidak berbaloi untuk bersengkang mata, mencari jalan bagaimana nak majukan bisnes Shaklee yang saya kerjakan secara sambilan. Dan banyak kejadian seperti tiada masa nak update blog, takde masa nak update fb, apatah lagi takde masa nak belajar tentang produk dan consult customer, yang mana ini semua sebenarnya alasan. Cabaran yang paling tak tahan ialah susah payah nak bawa stok dari Malaysia ke Qatar.

Tapi, nak tahu kenapa saya terus kekal bersama bisnes Shaklee dan dalam nak tak nak tu berjaya jugak jana pendapatan 4 angka?
Sebabnya, somehow pertolongan Allah sentiasa ada. Banyak sangat benda yang Allah dah mudahkan untuk saya. Contohnya saya tak rase saya layak nak ada downline, tup-tup tibe2 entri saya di blog mendatangkan hasil. Ade beberapa org yg semangat nak jadi ahli Shaklee mintak register.. Alhamdulillah. Ini membuatkan saya bersemangat kembali. Iyalah, sebagai leader, bukan kerja setakat carik downline dan tinggal, tapi besar tanggungjawab, nak kena coaching mereka sampai meraka benar-benar paham dan boleh berdikari. Yang paling penting, sampai mereka jugak dapat menjana pendapat yang sama atau lebih dari kita dengan cara duplicate teknik-teknik yang dah terbukti menjadi. Dorongan dari support group juga sedikit sebanyak membantu.

Lagi tentang pertolongan Allah yang saya rasakan tersangat-sangatlah membantu saya dan memberikan semangat untuk terus kekal ialah, saya dipertemukan dengan x-college mate yang kini dah jadi pilot di Qatar Airways. Dia sering berulang-alik dari Qatar ke Malaysia sebab family tinggal di sana. Dan dia tak kesah langsung untuk saya ‘tumpangkan’ stok-stok emergency bisnes Shaklee saya. Alhamdulillah… sememangnya Allah adalah sebaik-baik perancang.

Setelah berbulan-bulan struggle untuk mencari rentak dalam pembahagian masa between keluarga, kerjaya dan bisnes Shaklee, akhirnya sekarang saya agak selesa, mungkin berkat amalan-amalan rohani yang di tekankan dalam support group Solaris. Saya terasa sangat-sangat beruntung dipertemukan dengan group ini. Mereka bukan saja mengasah skill online marketing, tetapi membantu kita membentuk peribadi yang lebih mulia, InsyaaAllah. Upline pun sangatla caring dan mahu lihat semua berjaya. Alhamdulillah, my praye has been answered.

Ini sepatutnya dijadikan beberapa sebab kenapa anda perlu pilih bisnes Shaklee:

1) Consumable produk (Produk makan/pakai) Yang akan habis dan orang apabila suka (which they always do) akan sentiasa repeat order.
2) Wellness – ialah the next trillion-dollar-industry dengan 917 juta pengguna social media di dunia. Ye, apabila anda menyertai bisnes Shaklee, anda bukan hanya stuck di market Malaysia, malah anda juga berpeluang untuk kembangkan bisnes anda ke seluruh dunia (di negara yang Shaklee telah bertapak) .
3) Affordable product – Vitamin-vitamin Shaklee adalah berasaskan bahan semulajadi bukan sintetik. Berbilion-bilion dollar dilaburkan dalam R&D setiap satu bahan yang digunakan untuk satu-satu produk dalam memastikan keberkesanan, keselamatan dan kemesraan alamnya. Harganya sangatlah berpatutan.
4) Clear dari controversi – Syarikat Shaklee telah bertapak lebih dari 50 tahun. Tidak pernah sekali pun tercetus mana-mana controversi. Shaklee terbukti mengekalkan imej yang bersih dengan mengekalkan moto ‘Always Green, Always Safe and Always Work’.

Dan ini pula sebab-sebab kenapa anda perlu pilih untuk bersama group kami:

1) One-on-one coaching bagaimana nak mulakan bisnes Shaklee disediakan (tak kira diceruk mana anda berada, asalkan anda ada internet dan kemahuan!)
2) Support group yang besar- pelbagai perkongsian tentang pengalaman dalam perniagaan
3) Sesi webinar yang berterusan dari masa ke semasa.
4) Guide yang telah tersedia.
5) Group Whatssap yang sentiasa ada sebagai bantuan apabila memerlukan.
Saya juga akan memberikan sebuah e-book sebagai panduan untuk anda melangkah bersama Shaklee.

Anda sememangnya sangat bertuah kerana telah dipertemukan dengan entry ini. Inilah masa untuk merubah hidup anda. Semakin hari, kos sara hidup makin meningkat. Rumah makin mahal. Tidak ada lagi alasan untuk tidak mengambil langkah untuk merubah kehidupan anda. Modal permulaan hanya serendah RM75 untuk daftar sebagai ahli Shaklee, and you are set to go!
Are you with me?

Let’s go!

Salam kejayaan,
Yeen@sukavitamin.com (ID 913391)
SMS/Whatssap: +974 55022452 or +6012 2151970

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge