Suka betol si Mishel dengan Omega Guard Shaklee ni! Heran aii

Geram sangat dengan budak cheeky ni.. tak lama lagi nak masuk 2 tahun dah anak bongsu I. Huhuhu terasa cepat betul masa berjalan.. sedih pun ada.. nanti sure rindu zaman dieorang kecik-kecik, Myra pun tengok dah besar panjang.. haih.. nostalgia la ni..
Si Mishel ni yang geramnya sangat sangat cheeky dan bijak. Saya rasa sebab kesilapan sendiri bagi die makan Omega Guard.. sebab omega ni cam bagi otak die cerdas skit.. sebab tu pandai semcam je budak tu! hehehe
Yang geramnya bile die dapat get hold of botol Omega Guard Shaklee .. ya Allah naya, ambik sendiri! tapi yang sweetnya dia selalu ingat kat abang dan kakak die. Bile nak marah die ambik lebih dari satu, die cakp ‘Abang, kakak!’ terus sejuk hati..
Hari tu satu kejadian paling sweet penah die buat, dah malam, time tido, I bawak dia dan Maqeel masuk, get ready untuk tido, tutup lampu semua.. si Mishel bising-bising dan gelisah.. dalam hati I pikir, nape plak ni? So I biar je die yang tibe-tibe nak turun takmo tido.. okla.. suke hatila Mishel, asal bahagia. hehehe
Tak lama lepas tu, dalam gelap, dengar si Mishel masuk balik bilik terkedek-kedek, panjat katil dan terus tuju ke Maqeel. Die bising-bising sambil tunjuk2 something dkat tangan die, macam menggengam something, I pun suluhla dengan lampu iphone.. apelaaa makcik ni cuba sampaikan?
Rupenye die tengah hulur sebijik Omega Guard Shaklee pada abang die! Nak suruh makan sebelum tido. Ya Allah.. sangatla sweet dan terharu saya time tu.. manala nak sangka budak sekecik die ni, pandai macam tu sekali. Alhamdulillah.. yang paling bagus ialah die ingat abang dan kakak die, tak pentingkan diri..
Oh satu lagi yang saya bagi anak-anak consume hari-hari ialah Shaklee Mealshake. Bagus sangat kalau anak yang susah nak membuang, ada eczema or selalu senang sakit.
Si cheeky cheeky bob bon dan Omega Guard!

Kalau rasa-rasa nak bagi anak di atas setahun cuba Omega Guard Shaklee, silalah hubungi saya die bawah. Omega Guard Shaklee ni merupakan capsul minyak ikan yang terbaik di dunia! Extract dari ikan merah laut dalam ok? susah tu nak dapat.. pure and memag berbaloi-baloi ambik :)

yeen@sukavitamin.com
+6012-2151970

Jadi ahli Shaklee

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge