Suka betol set penyusuan Shaklee

Suka betol set penyusuan Shaklee

I started with Shaklee when I felt the necessity of trying alternative solution to my low milk supply. Before Shaklee, I have basically tried everything there is. Fenugreek, almond with milk, many types of veggies, etc2. But none help.
Then a friend shared her secret to successful breastfeeding. A recommended set for milk booster, Vitalea, BComplex, Vitamin C and Ostematrix Calsium plus a canister of ESP. Yup.. it seems to be too much to swallow.. but when you started, you’d feel the east to enjoy the Shaklee difference. The set mearily means to help the mother get more energy to breastfeed. All those who have tried breastfeeding, and have got a low milk supply would have agree with me, It is Hard work. We have to be mentally stable AND physically fit. Those who are lucky bees, with milk flowing like water-pipe, thank god for your gift.
My determination to give my 2nd child, Maqeel lead me to Shaklee. Although I am not mentally strong to continue with the breastfeeding program, pump and direct feed, I have certainly feel the difference in term of energy and the calm-effect. I am no longer too stressed out. So, after my 3rd pregnancy, I stayed with Shaklee again, this time taking the confinement set and continue with the breastfeeding set. Alhamdulillah.. I manage to fully breastfeed my daughter.
All it takes is determination and knowledge. Then you’ll find your way.

Order a set now to feel the Shaklee difference. We have lots of suggested set to suit your budget.

——————————————————————————————————————-
Saya mula gunakan Shaklee dalam pencarian untuk meningkatkan susu badan. Saya dah cuba macam-macam petua, tapi tak berjaya. Kemudian kawan saya cadangkan set penyusuan Shaklee, bermulalah perjalanan indah saya dan Shaklee. Mula-mula terasa sangat perit, sebab berbiji-biji vitamin nak di telan. Tak cukup dengan tu, ade ESP shake pulak nak kena minum untuk memekatkan susu badan. Saya cuba buat yang terbaik, tapi mental masih kurang kuat.. saya tak berjaya teruskan penyusuan sepenuh masa. Tapi yang nyata berbeza, saya dapat rasakan yang diri makin tenang dan saya jadi kurang letih berbanding sebelum ni.
Saya cuba lagi dengan Shaklee untuk masa berpantang anak ketiga. Alhamdulillah, saya berjaya bagi susu badan sepenuh masa untuk anak ke tiga. Rupanya banyak ilmu penyusuan yang perlu di belajar untuk berjaya. Bukan setakat nak tau teknik penyusuan, nak kena jugak tau cara-cara nak simpan stok, so bila banyak stok takdela kite terlalu penat dan stress.
Bila lagi nak cuba? Hubungi kami segera..

Dapatkan e-book percuma untuk tips tambah susu badan dengan setiap pembelian set breastfeeding Shaklee.

Contact:

::YEEN:: ID: 913391
Yeen +974 55022452 (WA/Call/SMS)
yeen@sukavitamin.com

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge