Sukanya berita gembira, tiada lagi slipdisc

Sukanya berita gembira, tiada lagi slipdisc

Baru-baru ni my hubby mula mengadu sakit lagi. Dekat-dekat bahagian tengkuk, dejavu.. terasa seperti sejarah berulang sekali lagi. Adakah sakit slip disc yang duderitai datang kembali? Dia dengan pantas bertindak untuk pulang ke Malaysia, lebih yakin dan senang untu berubat. DOktor-doktor Malaysia sangat reliable nak banding dengan doktor di Qatar.
Selepas settle down di Malaysia, hubs terus buat appointment dengan Dr O yang merawatnya sebelum ini. Dia terus explain tentang kesakitan yang dirasai sekarang. Anehnya Dr O berasa sangat gembira! Bukannya nak tolong sedih.. tapi rupa-rupanya kegembiraan Dr O bersebab.
Dia mengatakan  yang slipdics tu telah pulih. Apa yang dirasai sekarang hanyalah nyeri geselan tulang dan muscle. Wah.. boleh baik rupanya slipdics ni ek? Apa agaknya rahsianya?
Hubby I sejak sakit tu memang dah mula jaga badan. Especially pengambilan supplement. Dia akan make sure ambik semua supplement yang disarankan, sebab risau kalau diserang lagi, experience yang sangatlah horror.
Sebut pasal supplement, apa supplement-supplement yang diamalkan sejak dari tahun lepas?1) Shaklee Collagen Powder
2) Vivix
3) AJHT (Advance Joint Health Tablet)
4) Ostematrix

Alhamdulillah, mungkin berkat jaga pengambilan suplemen dan amalan harian (walaupun dia jenis tak tau duduk diam) baik jugak dia dari sipdics tu.. Happy sangat! (Err walaupun dia sedang mengalami sakit di bahagian tengkuk, saya still rasa lega bila tau slipdisc tu sendiri dah pulih).

Apa kata kalau anda  juga mengalami masalah yang sama, cuba cadangan-cadangan supplement diatas secara konsisten, insyaaAllah.. pasti berbaloi.

Hubungi saya segera,

Yeen +974 55022452
yeen@sukaRUN.com

*Penghantaran terus ke rumah untuk seluruh Malaysia dan Qatar

Trackbacks

  1. […] sendi sana sini. Kesimpulannya memang banyak yang rasa serba tidak kena dalam diri dan suami. (Klik sini untuk baca kisah slipdick hubby) Melihatkan keadaan hubby, saya rasakan Vivix adalah penyelesaian yang paling mudah untuk dia. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge