SUKA Shaklee Collagen powder but it’s too expensive?! We’ve got another cheap solution for a more beautiful and youthful skin

SUKA Shaklee Collagen powder but it’s too expensive?! We’ve got another cheap solution for a more beautiful and youthful skin

Well I admit, maintaining your health and beauty ain’t cheap. So does Collagen powder. But everybody knows the concept, good stuff ain’t come in cheap. :)
Why is it so expensive you ask? It’s because they are made of the best ingredients, details production and supported with hundreds of clinical studies, to ensure that the product is 100% safe for your health and works guaranteed. This is where I put my trust to the Shaklee difference; ALWAYS SAFE, ALWAYS WORKS and ALWAYS GREEN!

The best concept that I respect for Shaklee for all of their products:

  • NO Parabens
  • NO Triclosan
  • NO Phthalates
  • NO Sodium Lauryl Sulfate (SLS)
  • NO Sodium Lauryl Ether Sulfate (SLES)
  • NO Propylene Glycol
  • NO Volatile Organic Cleaning Compounds (VOCs)
  • NO Hydrochloric Acid
  • NO Ammonia
  • NO Sodium Hydroxide
  • NO Butyl Cellosolve
  • NO Formaldehyde
  • NO Bisphenol-A
  • NO Petroleum Distillates
  • NO Toluene
  • NO Chlorine Bleach
  • NO MSG
  • NO Dyes
  • NO Trans Fats
  • NO Artificial Sweeteners
  • NO Toxic Inks
  • NO Banned Substances

Yes, there are so many Collagen products out there which are far more cheaper, but how far is the safety guarantee of the products? Are you 100% sure? Do a thorough background check of any product before buying, don’t go by the price alone, because, at the end of the day, it’s your body that will pay the price of the outcome, not the seller. For me, Shaklee is guaranteed safe as each product will go thorugh:

  • Over 80,000 quality tests annually to guarantee the purity and safety of each and every product.
  • Shaklee scientists search the world over to source the finest natural ingredients. 
  • Over 350 tests on every single new ingredient for harmful contaminants. 
To those of you that wanted to have a much beautiful skin, healthier and have a gut to try on Shaklee Collagen powder but can’t really afford it, we have other much more less expensive solution for your pocket. Ain’t Shaklee the best? Safe and works guaranteed and yet have many choices of products to ensure that the world get the best from nature. Now everybody can have healthy beautiful skin, inside out without hurting your budget. So, what’s your encuse of not trying the Shaklee difference? Why are you still waiting to get the skin that you always wanted? moist, soft, pinkish, clean and looks and feel much younger? Don’t wait any longer, we’ve listed many suggested products suits your budget, try it now and be one of the many satisfied consumer such as me :)
Here are the suggested products (from less expensive to most expensive), click here to read the summary of benefits and price:
  1. Vitamin E: 120 capsule. 4 months stock! Don’t you just love it?
  2. Vitamin E & Vitamin C: 120 capsules each, for 4 months stock.
  3. ESP (Energizing Soy Protein): 1 canister for 1 month consumption.
  4. Collagen Powder: 15 sachet, to be mixed with your favourite drink/food and consumed everyday for as long as it takes to have the result that you want
  5. Vivix: Produk anti-aging terhebat. Sebotol untuk sebulan.

Click here to read my personal reason using Shaklee Collagen powder.

versi BM  

We can be reached at:Yeen::yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +6012 2151970 or click BUY NOW! 



We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Basically wherever you are! It is an online business.. no place is too far to reach

Trackbacks

  1. […] ahli Shaklee dengan penjimatan berganda-ganda! Kenapa? Kerana bulan October adalah bulan promosi Shaklee Collagen powder yang ternyata sangat hebat dan menjadi kegilaan ramai. Kenapa perlu pilih Shaklee? Sebabnya bagi […]

  2. […] solution by Shaklee.3) Ostematrix – Your daily calcium supplies for a healthier bones.4) Omega Guard – Shaklee best fish oil formulated supplement. Call/SMS/WA no to […]

  3. […] trus masuk.. kononye nak jadi jet fighter pilot.. tapi cite-cite terbantut dek sebab tak cukup tinggi.. hehehe.. so jadilah die askar menara kawalan kapal terbang. Jadilah.. at least dah dekat jugak dengan cite-cite tu.Sempena birthday die di awal bulan July, saya sengaja hadiahkan se tin ESP untuk die cuba, sebab die asek mengadu keletihan.. yela keje kadang2 ade shift malam. Pastu penat plak dengan 3 orang anak-anak yang kecik-kecik dan rapat-rapat. Semua anak die lelaki. So bayangkan aje.. seb baik die askar, so takdela die bagi muke agaknye.. heheheSeperti yang dijangka, lepas cuba ESP, trus die puji.. bagus, tahan lapat dan energetik sampai waktu berbuka.. Alhamdulillah.Jangan salah anggap yang ESP ni hanya minum time puasa. Terlalu banyak kebaikkan ESP ni, antara satu ialah ia mengeyangkan dengan kandungan protein yang tinggi. Yang lagi best, kulit pun makin gebu dan mulus.Bila lagi nak cuba ESP? Sekarangla.. satu tin boleh tahan lama. Satu saya nak stresskan, tolonglah jangan di banding ESP ni dengan air soya kotak cam yeos tu.. air kotak tu, banyak gula dari soyanye.. pastu soya pun yang jenis biasa, bukan jenis cam soya ESP ni, dari Non-GMO. Ape bende Non-GMO tu? Klik sini nak tau lanjut..  […]

  4. […] !important; top: auto !important; } } Facebook0Twitter0Google+0LinkedIn0Pinterest0 Dah banyak testimonial yang saya kumpul lately tentang Vivix. Kami pun still baru dalam mencuba. Tapi yang first sekali […]

  5. […] Vivix! Yang telah diuji memberikan impak 25 tahun lebih muda!   Dah banyak testimonialyang saya kumpul lately tentang Vivix. Kami pun still baru dalam mencuba. Tapi yang first sekali […]

  6. […] Vivix jugak.Kalau nak tahu, set kulit flawless Shaklee adalah terdiri dari Shaklee Collagen powder, Vivix dan Vitamin C!.. untuk tahu maklumat lanjut tentang produk2 ni, silelah klik link yang tertera […]

  7. […] E, Vitamin C, Alfalfa dan EPO (ini bukan Shaklee.. Shaklee ade yang lebih power, called GLA :). Klik sini untuk baca entri kebaikan-kebaikan vitamin ni.So, lepas dalam setahun I consume Shaklee product ni, I cuba lagi IVF.. Alhamdulillah.. melekat.. […]

  8. […] yang sangat-sangat semangat demi anak-anak, kebanyakkanya dah amalkan ESP sejak dari awal (rujuk set pregnancy Shaklee). ESP ni bagusnya mengawal berat badan ibu ibu jugak tau, pastu mencantikkan kulit anak dan jugak […]

  9. […] terhad kepada usia tua. Sebagai contoh, suami saya yang berusia 31tahun juga telah menjadi mangsa. (Boleh klik sini untuk baca kisah slip disc suamiku).Tahukah anda, Collagen merupakan 90% elemen utama kandungan protein tulang dan antara elemen […]

  10. […] kaedah matematik dan sains nye hehe.. Apa lagi kebaikan Mealshake Shaklee ni untuk anak anda? Boleh klik sini untuk baca bagaimana Mealshake Shaklee bantu mengurangkan eczema anak saya.    Sape ade masalah yang same, bolehla mencuba.. harga mampu milik dan tahan lama. Call/SMS/WA no […]

  11. […] Cukuplah setakat ini celoteh Shaklee Collagen review. Mari kita sama-sama tunggu hasil perbezaan kulit saya dari minggu ke minggu ataupun hari ke hari bergantung kepada perubahan yang nampak jelas. Doakan saya ye kawan-kawan? Kalau same-same nak cuba, bolehla try order. Beli 3 dah layak dapat free membership tau? Ape best jadi ahli Shaklee? Beli dengan harga ahli laa yang best. Dan macam-macam lagi benefit. Nak tau? Klik sini. […]

  12. […] Energizing Soy Protein (ESP) – Membekalkan tenaga tanbahan. Menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot. Sangat bagus untuk ibu menyusu dan pesakit dalam recovery. […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge