Suka nak tau? kenapa Shaklee bisnes paling murah dan mudah di abad ini

Suka nak tau? kenapa Shaklee bisnes paling murah dan mudah di abad ini

Ramai sebenarnya yang teringin berniaga. Tidak mahu lagi terus-terusan makan gaji dan jadi orang suruhan. Tetapi, ramai yang mengambil langkah yang terlebih berani, membuat pinjaman perniagaan untuk bisnes besar kemudian terus gagal pada tahun pertama!

Nasihat Irfan Khairi (jutawan internet), bagi sesiapa yang baru nak memulakan perniagaan, gunakan pendekatan Bootstrap yang menekankan konsep memulakan perniagaan secara kecil-kecilan dengan mengunakan duit sendiri bukan dari pinjaman. Wang dari hasil jualan kemudiannya dijadikan sebagai pusingan modal untuk mengembangkan perniagaan secara berperingkat. 

Ramai jutawan lahir dari pendekatan bootstrap ini apabila memulakan perniagaan. Ini kerana dengan pendekatan bootstrap kita akan lebih berhati-hati dengan pelaburan wang sendiri. Berniaga kecil-kecilan akan memberikan peluang kepada kita untuk lebih mempelajari dari pengalaman dan usaha perniagaan malah memaksa kita untuk mengunakan inovasi dan kreativiti dalam menguruskan perniagaan sendiri dengan bermula kecil dan seterusnya membesarkannya.

Awas! Sebelum anda ambil keputusan untuk meminjam wang untuk memulakan perniagaan, ingat fakta ini: Penyelidikan mendapati 90% dari perniagaan baru, GAGAL .. so, pendekatan Bootstrap adalah pendekatan yang lebih baik.

Bisnes besar memang gah. Sudah bernama, lagi-lagi franchising.

Tetapi perlu ingat, kos permulaannya juga adalah sangat tinggi, maka risiko juga agak besar. Bagi mereka yang baru nak belajar berkecimpung dalam perniagaan, ia adalah satu penempah maut! Hanya 10% saja perniagaan yg berjaya di dunia ini. Adakah anda yang langsung tidak ada pengalaman berniaga yakin akan berjaya menjadi sebahagian dari 10% itu? Sudah pasti payah, boleh tapi susah.

Bisnes Shaklee peluang jana pendapatan dari rumah

Bisnes Shaklee peluang jana pendapatan dari rumah

Kenapa bisnes Shaklee lebih mudah dan murah?

  • Risiko yang rendah kerana tiada modal diperlukan kecuali pendaftaran jadi ahli Shaklee sebanyak RM65 (pos RM10 EM/RM20 WM) Betul! TIADA MODAL!
  • Tiada kedai yang perlu disewa pakai 
  • Kita memang diajar untuk bermula secara kecil-kecilan
  • Support group yang membantu kita – ramai pakar-pakar perniagaan yang bersedia membantu apabila kita buntu
  • Tidak perlu cari orang, orang yang akan cari anda!
  • Tidak perlu mengetuk dari satu rumah ke satu rumah

Apabila duplikasi method dijalankan dengan betul, kita akan mendapat pulangan yang berlipat kali ganda dalam masa yang sangat singkat! Malah ada yang berjaya menajdi masters dalam 6 bulan!

Kita mampu capai tahap jutawan malah lebih! Tiada limit dalam hasil usaha!

Ingatlah,  9 daripada 10 sumber rezeki datang dari perniagaan. Kita tidak boleh terus takut untuk mencuba. Berniaga, bukan meminta sedekah, jadi jangan malu. Malu adalah satu penyebab pesaing anda makin maju dan anda mungkin gagal. Semuanya boleh belajar, asalkan anda betul-betul mahu, saya sedia membantu. Tetapi sebelum menyertai saya dalam bisnes Shaklee, perlu diingat, tiada benda mudah didunia ini. Untuk berjaya kita perlu cekal dan terus berusaha dengan konsisten. Hanya itu yang saya harapkan.

JANGAN SESEKALI BERHENTI DI SEPARUH JALAN!

Jadi pengedar Shaklee berjaya

Jadi pengedar Shaklee berjaya

Bisnes Shaklee memberikan peluang yang sama untuk semua menimba pahala berganda-ganda. Lihat video Business opportunity ini untuk fahami bagaimana bisnes Shaklee berjalan. Mudah.. ia sangat mudah dan murah! :)


Anda mahu turut bersama?

Makan-makan PERCUMA di Los Angeles, Paris, London atau umrah 6 bintang bersama keluarga tersayang?

Dapat bayangkan?

Semuanya MUNGKIN!
Asal kita MAHU
Asal kita sanggup korbankan masa
Nak BERJAYA tak pernah mudah. TIADA SHORT CUT! Cuma jalan untuk berjaya telah berjaya disingkatkan melalui duplikasi yang menjadi.

Lagi dan lagi.

Selepas berjaya mengapai langit, semuanya pasti indah

Berminat?

Mahu?

Berani?

Sahut cabaran ini dan hubungi saya untuk jadi pengedar Shaklee:

Yeen

SID: 913391

Tel (WA): 012-2151970

yeen@sukavitamin.com

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge