Tak suka gemuk dan hodoh – punca suami cari lain??!

Tak suka gemuk dan hodoh – punca suami cari lain??!

Kesian perempuan, banyak sangat yang perlu di jaga dalam kes sehari-hari. Bukan setakat kena jaga hal ehwal rumah tangga, jaga makan pakai anak, pendidikan anak, ada pulak kena bekerja nak bantu suami, lepas tu kesihatan sendiri pun kena jaga, kecantikan dan rupa paras, semata-mata nak perlihara kebahagiaan rumah tangga. Pening kan? Ni baru sebahagian dari ‘kerja-kerja’ wanita tu.. belom semua! Tapi tidakla saya kata semua suami akan cari lain bila isteri dah hodoh dan gemuk.. tak semua.. tapi banyakla kes macam tu. Sebab suami-suami ni kebanyakkannya tak berapa nak ingat segala pengorbanan isteri, dia duk pegang konsep ‘sunnah nabi, kawen 4′ jer, sunnah yang lain-lain kalau ikut betul-betul Alhamdulillah la, boleh juga terima alasan tu kan? Hehe.. so, kenalah juga kita sebagai wanita ni, nak tak nak perlu menjaga diri dan beringat.

Macam I, anak 3, pastu saya juga bekerja memang sebenarnya kalau ikutkan tak cukup sangat masa nak jaga semua benda.. tapi, Alhamdulillah, masih sempat dan mampu buat. Nak tahu apa rahsianya?

Set kurus Shaklee kulit cantik!

Ada set ni, memang senang hidup. Biasalah saya faham, selalunya wanita atau lebih spesifik, ibu-ibu tidak memberikan penjagaan kecantikkan atau rupa paras sendiri sebagai priority. Mesti kita selalu letakkan anak-anak atau suami yang pertama, kemudian keadaan rumah, dan sebagainya, lasssttt sekali, kalau ada masa, baru nak sebok pikir pasal diri sendiri. Betul kan?

Kuruskan badan dan Cantikkan diri wahai isteri!

Haa dengan bantuan Set kurus Shaklee kulit cantik, Alhamdulillah, anda tak perlukan masa yang lama untuk bersolek bagai.. atau nak bersenam berjam-jam! Ini kerana, kelebihan produk-produk didalam set tersebut yang membantu mempercepatkan proses pembakaran dan pembuangan lemak (i.e) menguruskan badan. Dannn dalam masa yang sama, membantu baik pulih kulit agar kelihatan lebih berseri-seri, gebu, halus, putih, sampai suami tak sabar-sabar nak peluk setiap hari :)

Menarik?

Lebih best lagi, dalam set yang super special ni, ada fungsi kacip fatima, yang sememangnya popular dikalangan isteri-isteri. Mesti tau apa yang besnya tentang effect Kacip Fatima ni kan?

Meh nak cite sikit..

Antara kebaikan effek Kacip Fatima yang terkenal adalah:

  • Menyihatkan serta merangsang proses merapatkan bahagian faraj
  • Mencegah kegatalan di faraj
  • Mencegah keputihan
  • Mengatasi kelesuan,keletihan,
  • Menenangkan perasaan
  • Mempercepatkan penyembuhan rahim dan salur peranakan (bagi yang baru bersalin).
  • Otot faraj yang lemah dibentuk dan diperkuatkan (ini bagi menghalang gelinciran pundi kencing dan pembuangan air kecil yang mungkin tidak disengajakan)
  • Membaiki peredaran darah yang mana meningkatkan perasaan dan keseronokan hubungan kelamin.

Apa ada dalam set kurus Shaklee kulit cantik?

1) Alfalfa (Beri efek Kacip Fatima tadi :)

2) Herblax –  Bantu mengempiskan perut

3) ESP – Bina otot dan juga mencantikkan kulit yang kusam agar kembali berseri, gebu dan putih!

4) Omega guard – Bantu mempercepatkan pembakaran lemak-lemak dan mencantikkan kulit pada masa yang sama.

5) Lecithin – Bantu pembakaran lemak yang lebih optimum!

bakar lemak, detok dan buang lemak

Wowww.. banyaknyewww. Mampu ke nak makan semua? Jangan risau, bukan kena telan semua serentak! Ada caranya. Saya pasti akan beri tunjuk ajar yang paling bagus untuk anda! Plus, saya juga ada apps sukavitamin, yang boleh membantu anda ingat bila perlu makan semua-semua ni :) Semuanya ekslusif untuk pelanggan saya.

Kesemua set di atas hanyalah RM520!! untuk sebulan ke sebulan setengah!

Tahukah anda,ada cara nak dapatkan diskaun hebat?? Daftar jadi ahli Shaklee.. dan anda boleh enjoy kebaikan-kebaikan seperti dibawah!

kelebihan-jadi-ahli-shaklee

Berminat?

Hubungi saya segera!

yeen SID 913391

(WA) +6012 2151970

or +974 55022452 (Shaklee in Qatar)

yeen@sukavitamin.com

 

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge