SUKA Collagen paling bagus? Cer tengok Shaklee Collagen review yang paling jujur dan amanah ni..day1.

SUKA Collagen paling bagus? Cer tengok Shaklee Collagen review yang paling jujur dan amanah ni..day1.


Alhamdulillah, stok kolagen akhrinya sampai ke Qatar. Turn saye pulak nak cuba try test ape yang best sangat pasal produk ni. Bagi yang diam-diam follow blog ni, mesti tau cite nape saya nak start ambil, (bagi yang belom boleh klik sini).Kalau nak ikutkan terlalu banyak jenama-jenama kolagen dipasaran sekarang, bak kate orang Penang, segala mak nenek ade.. collagen powder, collagen pill, cecair, jenis yang masak sendiri, simpan beku.. you name it, you got it. Tapi macam mana nak tau mane satu paling bagus dan power dan yang penting terjamin selamat and memang dapat hasil setanding dengan harga die yang tak berapa nak murah tu?


Ok, bagi pandangan saya, memangla saye akan dikatakan berat sebelah ke produk Shaklee, sebab dah memang kompem pun Shaklee di jamin selamat, menjadik dan semulajadi.. so takde makne la saye nak tengok brand-brand lain dah.

Untuk meyakinkan kamu-kamu para pembaca budiman, saya akan buat ekperimen kepada diri sendiri (yang memang kulit tak berape nak lawa ni). Kalau kulit I lepas 8 minggu pengambilan Shaklee Collagen powder secara berterusan ni bertukar rupa seperti princess Kate, korang jangan nak bagi alasan dah.. beli jelaa.. šŸ˜› and jangan plak berpaling tadah pegi beli dengan orang lain, beli ngan saye, ok?

Ini dia review hari pertama saye dengan kolagen shaklee. Sebenarnya masa tulis ni, baru 2 hari start, kira malam ni sebelum tido akan masuk hari ke 3. Yup, pengambilan yang disarankan paling berkesan ialah sebelum waktu tidur, dimana selalunya berlaku proses-proses pembaik-pulih struktur badan.

Di bawah ialah rupa paras kulitku yang agak horor .. tanpa make up, tanpa effect, tanpa apa-apa edit, ini baru betul the naked truth bak kate orang putih. Memang lengkap dengan lingkaran hitam yang maha degil, jeragats ala-ala Lindsay Lohan dan tona warna yang tak sekata. Ya Allah.. kalau lepas 8 minggu semua ni hilang, memang kenduri doa selamat la beta.

review kolagen shaklee Dah..dah.. takyah la gelakkan kulit saya, mari kita fokus balik ke tajuk sebenar perbincangan ini, Shaklee Collagen review.
Di sebabkan ini hanyalah hari ke dua pengambilan, tidaklah ade banyak review yang boleh dikongsi, selain rasa dan sedikit kelainan selepas pengambilan.

Rasa Shaklee Collagen powder ni ade bau-bau hanyir ikan, tapi selepas bancuh dengan jus (air apa-apa pun boleh), bau tu tak brape terasela. Ala yang hanyir tu ye la.. asal die pun dari ekstrak sisik ikan merah laut dalam.. yang sebab tu pun harganya lebih mahal kalau nak banding dengan kolagen dari haiwan darat. Tapi, bagi pandangan peribadi I, money is not the most important subject here, what matters is it works and selamat. Taknak la lepas dah makan 2-3 bulan, keluar pulak report bukan-bukan yang mengatakan produk xx ade kandungan yy yang diharamkan la apela.. kan? mintak simpang, InsyaaAllah. setakat ni, dari kajian peribadi sendiri, saya sangat yakin dengan produk Shaklee sebab?

Shaklee memang terjamin selamat dengan lebih 83000 ujian QC setahun, menjalankan lebih 350 ujian ke atas bahan-bahan botani baru, jaminan kesucian dan 100% kepuasan dijamin. Lebih USD300 juta dilaburkan dalam R& D (Research & Development),Ā 100 terbitan kajian klinikal,Ā 55 paten danĀ Landmark study. Begitu terperinci mereka dalam penghasilan satu-satu produk. Shaklee Collagen Powder juga merupakan yang terbaik kerana berat molekulnya yang rendah, membolehkan penyerapan unggul. Maka memang Alah membeli menang memakai. Perbezaan yang dirasakan dalam masa yang singkat berbanding produk kolagen lain :)

Dan yang menariknya, pagi selepas pengambilan Shaklee Collagen powder ni, saya rasa fresh dan bertenaga, walaupun malam sebelomnya tidur agak lambat dek godek blog yang tertukar setting.

Cukuplah setakat ini celoteh Shaklee Collagen review. Mari kita sama-sama tunggu hasil perbezaan kulit saya dari minggu ke minggu ataupun hari ke hari bergantung kepada perubahan yang nampak jelas. Doakan saya ye kawan-kawan? Kalau same-same nak cuba, bolehla try order. Beli 3 dah layak dapat free membership tau? Ape best jadi ahli Shaklee? Beli dengan harga ahli laa yang best. Dan macam-macam lagi benefit. Nak tau?Ā Klik sini.

Call/SMS/WA no to order:

Yeen::yeen@sukavitamin.comĀ Whatssap +6012-2151970 ATAU klik icon buy now di bawah untuk pembelian!

Klik sini untuk baca koleksi testimonial Shaklee Collagen Shaklee yang lain

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge