Sukanya co-Q meningkatkan stamina berlari

Sukanya co-Q meningkatkan stamina berlari

Sebelum half marathon lepas, saya sering mengadu keletihan dan cepat pancit dalam proses training. Nak nak di Malaysia, yang cuaca sentiasa panas. Berlari memang membuatkan saya lebih cepat pancit.

Then ada orang sarankan ambil co-Q10 Shaklee, hmmm saya yang memang terasa memerlukan, terus je mencuba. Alhamdulillah, selepas pengambilan dalam 2 hari dah terasa beza. Memang saya tak letih dan boleh pergi jauh. Agaknya sebab tu saya berjaya habiskan half marathon dalam masa 2jam 36minit. Which is an amazing first time record yang suami saya sendiri rasa agak terkejut hehe.
Seperti biasa, yang serenoknya tentang satu-satu produk keluaran Shaklee ialah, kebaikan-kebaikan lain produk tersebut. Mesti ada bermacam-macam kelebihan. Ianya seumpama bonus yang tidak disangka-sangka :)

Apakah kelebihan lain coQ Health Plus Shaklee?

 Secara ringkas, kebaikan-kebaikan lain coQ Health selain mengandungi coQ 10 yang tinggi adalah seperti d bawah:

  • Membaiki kesihatan jantung
  • Membantu dalam usaha mengurangkan tekanan darah
  • Mengurangkan tahap kolestrol
  • Menurunkan paras gula dalam darah (sangat baik untuk pesakit diabetes)
  • Memberikan kulit yang sihat
  • Meningkatkan kesuburan
  • Meningkatkan kesihatan mental
  • Meningkatkan tenaga dan stamina!
Lagi 3 hari saya akan berlepas ke Paris, untuk mengikitu satu lagi sesi half marathon. Harapnya co-Q 10 Shaklee dapat membantu saya yang kekurangan training ni agar kekal bertenaga dan dapat habiskan larian dalam masa kurang dari 3 jam! Sedikit cuak nak lari di Paris, sebab tengok route yang macam susah dan berbukit. Harap-harap takde ape-ape dan yang penting, saya berjaya habiskan! Please pray for me ok?
Kalau nak cuba order, boleh contact saya juga :)
Yeen SID 913391
Tel (WA) 012-2151970
yeen@sukaRUN.com

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge