Sukanya batuk selsema anak umur 2 tahun pulih tak sampai seminggu

Sukanya batuk selsema anak umur 2 tahun pulih tak sampai seminggu

Senyap je rumah lately, pelik pulak, haritu rasa macam ada bunyi orang koh-koh batuk. Tiap kali anak sekecil 2 tahun batuk, mesti rasa adusss sakitnya hati! Kesian sangat! So, geram bila jadi, saya terus cuba petua hilangkan batuk tanpa menggunakan ubat. Ya, saya agak anti nak bagi ubat-ubat spital ni, seboleh-boleh nak cuba yang semulajadi dulu baik untuk diri sendiri atau anak-anak. Kalau yang semulajadi ni tak jadi-jadi dekat seminggu, baruuu saya beralih ke ubat spital.

Jadi bagi membantu meredakan batuk selsema Mishel, saya gunakan petua air madu dicampur perahan lemon. Kemudian, saya beri sebiji Omega Guard tiga kali sehari untuk breakfast, lunch dan dinner. Alhamdulillah, tidak sampai seminggu, Mishel dah tak batuk atau selsema! Cepat sangat :) Kalau makan ubat pun ambik masa jugak nak sembuh kan?

Alhamdulillah.. bersyukur dipertemukan dengan Shaklee. Memang produk yang terbaik untuk yang terbaik di dunia!

sembuh batuk selsema secara semulajadi

Nak cuba?

Hubungi saya segera.. November adalah bulan promosi hebat Omega Guard! Beli 6 percuma 1 (jadi ahli Shaklee percuma), atau beri 2 pada harga diskaun 5%!

YEEN

SID 913391

Tel (WA) +6012 2151970

yeen@sukavitamin.com

+974 55022452 (Shaklee in Qatar)

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge