Sukanya Promosi Shaklee Collagen murah!

Wah wah.. seronoknya. Lama dah tunggu promosi hebat Shaklee Collagen powder. Bulan ni kalau beli 6 kotak, dapat percuma satu! Dan terus layak dapat keahlian percuma! wow.. menarik kan? Banyak tu boleh jimat! Nak tau berapa? jom kita cuba kira-kira k;

Shaklee Collagen Powder sekotak harga retails RM298. Kalay beli 6 percuma satu, dapat free membership (bernilai RM65), maka terus dapat harga sekotak pada harga ahli, which is 25% lagi murah (jimat dalam RM60 sekotak!), dan yang lagiii menarik, bulan berikutnya, anda bakal terima bayaran bonus dari Shaklee kerana 6 kotak yang dibeli melayakkan anda untuk terima bonus! Bonus saya kira kasar dalam RM 110. Nah.. berapa dah jimat tu? Ada dalam RM773! wow.. memang masa yang sangat sesuai!

Tambah-tambah lagi, jika anda seorang yang sukakan facial dan mask, anda boleh cuba masker yang dicampur dengan Shaklee Collagen powder. Kalau nak tahu, satu savhet Collagen tu boleh buat masker dalam 3-4 kali. Nah.. Lebih menjimatkan! Kalau kira macam tu, satu facial hanya berharga RM 5. Sangat murah berbanding facial mask lain yang terdapat di farmasi.

Kulit cantik tulus mulus

 

Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Jom SCP! :) Kalau anda perlukan maklumat lanjut, anda boleh lihat tag kategori, dan klik pada mana-mana entri yang anda rasakan sesuai.

Yeen

SID: 913391

Tel (WA): 012-2151970

Email: Yeen@sukavitamin.com

Trackbacks

  1. seniorenchat says:

    seniorenchat

    Kolagen paling best dan murah | Sukavitamin

  2. dukan diet depends

    Kolagen paling best dan murah | Sukavitamin

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge