SUKA Collagen paling bagus? Cer tengok Shaklee Collagen review yang paling jujur dan amanah ni..day1.

SUKA Collagen paling bagus? Cer tengok Shaklee Collagen review yang paling jujur dan amanah ni..day1.

Alhamdulillah, stok kolagen akhrinya sampai ke Qatar. Turn saye pulak nak cuba try test ape yang best sangat pasal produk ni. Bagi yang diam-diam follow blog ni, mesti tau cite nape saya nak start ambil, (bagi yang belom boleh klik sini).Kalau nak ikutkan terlalu banyak jenama-jenama kolagen dipasaran sekarang, bak kate orang Penang, segala mak […]

SUKAkan Breastfeeding set Shaklee? MILK BOOSTER made possible

Kenapa perlu SUKA set breastfeeding Shaklee? Masih mencari-cari produk tambah susu ibu? Keletihan menyusu dan rasa mahu melupakan saja niat untuk breastfeeding?  Jangan mengalah sebelum anda cuba set Breastfeeding Shaklee (set untuk tambah susu)!  Fikirkan sekali lagi.. Bayi anda berhak mendapat yang terbaik, percaya atau tidak, susu andalah yang paling baik untuknya. Set breastfeeding Shaklee […]

SUKAnya dah launched Apps for all smartphone!

Our super slick and easy Apps are now available for download be it for iPhone, Android, iPad, Tab, Mac, PC and Blackberries! Best part is, it’s free! Download and install now to experience further discount on all Shaklee products! Step-by-step to install: 1. Click on the download link. 2. Click on ‘Install our app’ 3. […]

SUKAnya testimonial set kurus Shaklee untuk ibu yang menyusu badan

SUKAnya testimonial set kurus Shaklee untuk ibu yang menyusu badan

Minggu lepas my friend E text I kat Whatssap, die baru beberapa bulan bersalin anak ke dua dan mencari jalan untuk menurunkan berat badan dan dalam masa yang sama selamat untuk menyusu bayi. Berdasarkan pengalaman sendiri, saya sarankan E untuk ambil Lecithin dan alfalfa. Tak sampai seminggu selepas tu, E whatssap lagi, kali ni memuji […]

SUKA GLA! Bantu untuk hamil cepat!

GLA Complex –Tips cara-cara nak Hamil Cepat Tips exclusive untuk para-para isteri yang mengamalkan set conceiving..Untuk suami disarankan VitE sebiji sebelum tidur dan Zinc sebiji selepas lunch. Bagaimana langkah-langkah untuk hamil dengan bantuan GLA? Dari sudut sains, Gamma linolenik acid dalam biji bunga borage dapat membantu pasangan yang ingin mendapatkan anak untuk senang hamil. Tetapi […]

SUKA the power of Collagen for your skin -inside out

SUKA the power of Collagen for your skin -inside out

Why Collagen for skin? I heard about collagen like all the time…how it helps to boost the elasticity of one’s skin. Resulting a more youthful, fairer and super moist skin. Wanted to try it, but always skeptical because of the price. But after doing a long hard thought and looking back at those expensive stuff […]

SUKA Advance Joint Health Tablet (AJHT) – for joint health and discomfort

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet? (AJHT)       What id Shaklee Advanced Joint Health Tablet? A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan […]

SUKAnya dah new year 2013!

Happy New Year 2013 everyone! I am starting my Shaklee business online with positive hopes. May this new year 2013 be the beginning of tremendous change that I can’t imagine myself. And may it brings the same to all of you out there too.Thank you for sticking with your favourite Shaklee natural vitamin supplement e-store […]

SUKA bersama 3M: Makan Maintain Mantops!

Makan Vitamin Shaklee Maintain dengan Vitamin Shaklee Hasilnya diri yang lebih MANTOPS!!