Sukanya kelebihan Nutriferon Shaklee

Sukanya kelebihan Nutriferon Shaklee

Nutriferon-Tingkatkan-imuniti-badan

Adakah anda seorang yang sering sakit? Mudah selsema, demam atau pun berasa lemah satu badan? Ini mungkin kerana badan anda mempunyai sistem imuniti yang lemah.

Definasi Imun sistem menurut Wikipedia

Imuniti merupakan struktur sistem biologi dan proses di dalam organisma untuk melindungi dari sebarang penyakit. Untuk berfungsi dengan baik, sistem imun mesti mengesan pelbagai jenis agent yang dikenali sebagai pathogens daripada virus ke cacing parasitic dan membezakan organisma tersebut dengan tisu badan itu sendiri.

Menurut webMD pula, sistem imunity disorder boleh menyebabkan aktiviti tidak normal seperti terlalu rendah atau terlebih actif. Bagi imun sistem yang terlebih aktif, badan akan mula menyerang dan merosakkan tisubadan sendiri, manakala bagi aktiviti sistem imun yang rendah pula akan mengurangkan kebolehan untuk melawan ‘penceroboh’ yang melemahkan kekuatan badan maka mudah terjangkit. 

Memperkenalkan Nutriferon Shaklee

Nutriferon menguatkan sistem imun dengan menggalakkan penghasilan Interferon semulajadi dalam badan.  Interferon bertindak menghasilkan signal untuk sel-sel imun darah putih dan membunuh patogen yang menyebabkan penyakit. Mari kita lihat video dibawah untuk memahami bagaimana ia bertindak.

Bahan-bahan Nutriferon adalah  terjamin semulajadi. Ia dihasilkan dengan kombiasi tumbuh-tumbuhan semulajadi seperti:

  1. Biji Labu
  2. Biji Platajo
  3. Japanese honey suckle
  4. Bunga Sunflower

Dalam 50 tahun, terdapat 2 haluan dalam penghasilannya, iaitu secara farmaseutikal dan pendekatan secara semulajadi. Di hospital-hospital, anda boleh mendapatkan perkhidmatan mencucuk Inteferon, tetapi kosnya sangat mahal, dalam RM6000 sekali cucuk! Shaklee memperkenalkan Nutriferon yang sangat mampu-milik, hanya RM 214 untuk 30 sachet, iaitu Rm7.13 sahaja untu satu sachet yang penuh dengan inteferon berkhasiat! Malah anda boleh dapatkan ia pada harga lebih rendah lagi jika mendaftar sebagai ahli Shaklee!

Kajian untuk penghasilan Nutriferon telah dijalankan oleh Dr.Yasuhiko Kojima M.D selama lebih dari 40 tahun dan ia terbukti unik kerana:

  1. Tidak bertoksik
  2. Selamat
  3. di Paten
  4. Dibukti secara klinikal

Pastikan anda ambil produk dari Shaklee yang sentiasa selamat, semulajadi dan Berkesan! Hubungi saya segera untuk mencuba.

Yeen

SID: 913391

Tel (WA): 012-2151970

yeen@sukavitamin.com

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge