Sukanya Mealshake Shaklee bantu hilangkan sembelit anak!

Sukanya Mealshake Shaklee bantu hilangkan sembelit anak!

Semalam dapat lagi satu testimonial menarik dari customer yang tak sampai sebulan beli Mealshake Shaklee. Tujuan die beli untuk tambah selera makan anak yang berusia 4 tahun, sekali dapat bonus tambahan, anak yang selama ni susah buang air, skrang hari-hari dah ke toilet dan senang membuang.. Alhamdulillah. 

Bile pikir balik, ada betulnya, my 6 years old Myra selama ni jenis susah jugak nak membuang, tapi sejak ambik Mealshake shaklee, trus senang..memang membantu hilangkan sembelit dia!  lega Mommy! kalau tak tu, memang dah macam org nak beranak je tiap2 kali die nak ke toilet huhu.. saya pun jadi seram bila die rase nak melepas hehehe..

Nak tahu rahsia macam mana Shaklee mealshake membantu menghilangkan masalah anak sembelit?
Haa.. camni, Mealshake  Shaklee ni yang diperkaya dengan 24 jenis vitamin A-Z juga kaya dengan serat untuk membantu menyingkirkan lemak berlebihan dan bahan buangan dari kolon dan perut. 
Mealshake  Shaklee sangat lazat dan memang digemari kanak-kanak. Macam anak-nak saya, memang saya buat sekali sehari campur dengan susu atau minuman kegemaran mereka. Bila cukup bekalan mineral dan vitamin untuk anak, maka secara logiknya  selera makan anak pun akan bertambah. Haa.. camtula kaedah matematik dan sains nye hehe..

Apa lagi kebaikan Mealshake Shaklee ni untuk anak anda? Boleh klik sini untuk baca bagaimana Mealshake Shaklee bantu mengurangkan eczema anak saya. 
 
Sape ade masalah yang same, bolehla mencuba.. harga mampu milik dan tahan lama.
Call/SMS/WA no to order: 
Yeen:: 913391

+6012 2151970

OR Whatssap +974 55022452

Find us on facebook, like our page and receive 10% additional discount;)

 

 

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide! 

  

Trackbacks

  1. […] sangka dah 7 tahun Myra, dah kena paksa solat dah.. huhu. Kakak Myra adalah satu contoh walking testimoni Mealshake Shaklee. Ya Allah memang saya sangat lega ditemukan dengan Shaklee. Kalau nak tahu, Myra dahulu mempunyai […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge