Sukanya Mealshake bantu rawatan Eczema anakku..

Maqeel sebelom ni selalu garu kaki dia, bila kita rasa kulit dia, agak kasar dan macam seolah-olah bersisik. Pening aku.. dah jumpe doktor pakar kulit, die cakap mild eczema.. so die prescribe Zyrtec untuk makan dengan krim untuk sapu.
Lepas 2 bulan, tak nampak pun beza yang ketara.. mulalah aku rasa ragu-ragu.. dah la aku ni jenis pantang sket ngan ubat-ubat ni.. nak-nak yang jenis dah berbulan telan tak nampak hasil.. tak koser nak teruskan. So i stop.
Pastu jumpa suggestion orang pasal mealshake ni, hmm nampak menarik.. baiklah! saya cuba!
Rupanya untuk budak cam Maqeel (2thn) ngan Myra(5thn ) ni, bagi satu sudu kecik sehari cukup dah.. campur dengan susu dia or apa-apa minuman kegemaran dia.
Belom sebulan, result paling ketara nampak kat Maqeel, kulit dia dah rasa lebih lembut dan dah tak kasar.. Alhamdulillah..
Pastu ada sekali bekalan mealshake takde, sebab duk tunggu pos tak kunjung tiba, nampak bezanya kat kulit Maqeel.. die mula menggaru2 balik.. haish.. memang sah la sebab mealshake yang bantu eczema die berkurang.. and of coz.. kuasa Allah.
Macam I cakap, any formula to better health= usaha (ambik produk)+doa, insyaaAllah mustajab!
So, jom.. cer try Shaklee Mealshake.. berbaloi untuk investment kesihatan.. My sister pun ade share testimonial pasal anak dia. I akan share next time, insyaaAllah. Meal shake boleh jugak di minum oleh siapa saja, bukan terhad kat kanak-kanak.
Sementara tu, let me shara antara kebaikan-kebaikan Shaklee meal shake:
Hidangan yang lazat, berkhasiat serta mudah disediakan yang pasti digemari oleh seisi keluarga:
  • Sarapan segera yang berkhasiat
  • Sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan
  • Lazat, sarapan segera yang mampu dibeli
  • Hidangan segera untuk para atlet
  • Kudapan menarik pada bila-bila masa
  • Hidangan yang ideal, rendah kolestrol, lemak dan sodium
Meal Shakes Shaklee menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik.  Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.
Cubalah.. satu tin boleh tahan lebih dari sebulan mengikut pengunaan. :)
Contact us now to try this superb product for your child!
Whatssap +6012-2151970
OR Whatssap +974 55022452 (Shaklee in Qatar)We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide!

Trackbacks

  1. […] Alternatively, saya make sure anak-anak dapat nutrien yang cukup, cubalah try taruk satu sudu kecil mealshake ke dalam minuman harian mereka. #fsb-social-bar { width: 100%; border-bottom: 1px solid #dbdbdb; […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge