Sukanya Langkah mudah daftar jadi ahli Shaklee!

Sukanya Langkah mudah daftar jadi ahli Shaklee!

Secara ringkas, untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee tidak kiralah samada untuk makan sendiri atau untuk memulakan bisnes adalah sangat mudah.
1) Pertama sekali, anda boleh isi borang keahlian,2) Buat pembayaran, dengan bank in ke akaun Maybank 164034006376 (Maszleen Ramli).

3) Selepas itu, sila sertakan bukti bayaran (Jumlah/Tarikh/Masa) samada di dalam borang yang sama atau untuk respon yang lebih cepat email or whatssap saya di +6012 2151970.
4) Selepas saya sahkan bukti pembayaran, saya akan daftar anda sebagai ahli dalam tempoh 24 jam.
5) Anda akan terima nombor keahlian serta password yang digunakan untuk login di shaklee website serta-merta.
6) Anda kemudiannya akan menerima ‘member kits’ Shaklee Malaysia (by post) dalam masa 3-4 hari bekerja. Dalam member kits ni ada macam-macam, memang berbaloi pun RM65 yang korang bayar sekali jer untuk keahlian seumur hidup tu! 😉  (Jangan lupa sertakan kos pos RM10 WM/RM20 EM)
  • Antara yang akan anda dapat ialah buku product info yang mengadungi serba sedikit tentang produk-produk dan kebaikkannya.
  • Untuk yang mendaftar bagi tujuan bisnes pula, terdapat business manual yang mengandungi info-info yang diperlukan sebagai pengedar sah Shaklee.
Apabila anda mendaftar di bawah naungan Sukavitamin, saya secara automatik akan bertanggung-jawab untuk memberikan tunjuk ajar dalam selok-belok bisnes Shaklee kepada anda. Tetapi jika tujuan anda mendaftar hanyalah untuk makan sendiri, saya bertanggung-jawab untuk memberikan konsultasi tentang produk kepada anda. Sebab itu pentingnya memilih ‘penaja’ yang betul kerana jika anda mendaftar dengan penaja secara membabi-buta, anda mungkin tidak dapat hak-hak anda sebagai ahli.
Bagi ahli-ahli Shaklee di bawah ‘tajaan’ saya (sukavitamin), anda akan dimasukkan ke group-group facebook secara ekslusif untuk belajar segala-galanya tentang Shaklee tanpa perlu meninggalkan rumah!

Nah, peluang yang sangat bagus terutama sekali untuk surirumah-surirumah yang agak sukar untuk meninggalkan rumah untuk bekerja. Dengan Shaklee, anda berpeluang untuk berniaga secara ‘online’, lebih bagus lagi kalau anda mulanya seorang pengguna Shaklee yang merasakan betapa bagusnya produk-produk Shaklee hingga kawan-kawan disekeliling tertanya-tanya, ‘Apakah rahsia?’. Jangan bimbang jika anda tidak ada niat langsung untuk berniaga, tiada paksaan, saya hanya menceritakan tentang peluang, manalah tahu, tibe-tibe tergerak nak cuba kan? Anytime je boleh!
Kami di Sukavitamin, menggunakan konsep ‘Sharing is Caring’, sesiapa saja boleh menjana wang di mana-mana saja!  Contoh terbaik, jika anda yang mulanya makan ESP untuk bantu dalam penyusuan bayi, kemudian kawan-kawan mula perasan, kulit anda semakin putih dan gebu kerana ‘side effect’ ESP, anda terus bercerita, dahhh kawan anda pulak berminat untuk mencuba! Peluang yang mudah bukan?
Buatlah pilihan yang bijak dalam memilih untuk daftar sebagai ahli Shaklee.
Pastikan anda benar-benar faham dan dapatkan ‘penaja’ yang dapat bantu anda faham :)
Antara kebaikan-kebaikan mendaftar jadi ahli Shaklee (walaupun dah saya ceritakan dalam entry sebelum ni), saya summarizedkan skali lagi;
  • Harga ahli yang lebih kurang 20-25% lebih murah dari harga retails
  • Login online untuk pembelian produk (atau urusan-urusan yang berkaitan keahlian)
  • Peluang untuk mendapatkan cash rebet dalam bentuk bonus (mengikut kelayakan yang ditetapkan)
  • Peluang insentif-insentif lain seperti car allowance, local/oversea conference, dan banyak lagi!
Sekarang jika anda betul-betul mahuu daftar sebagai ahli Shaklee, ikuti langkah mudah berikut;

klik sini untuk borang keahlian Shaklee

Step-by-step daftar jadi ahli Shaklee

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge