Sukanya kebaikan Vivix untuk kesihatan jantung dan awet muda

Sukanya kebaikan Vivix untuk kesihatan jantung dan awet muda

Semakin hari semakin jantung kita lemah dimamah usia. Sebab itu pentingnya memelihara kesihatan jantung dari awal untuk memastikan kita tidak terlantar sakit dan tidak hanya menagih simpati ahli keluarga yang lain tatkala tua.

Manusia sanggup berhabis berpuluh-puluh ribu untuk rawatan sesudah sakit, bedah sane, bedah sini.. Tapi bukankah lebih baik jika sebahagian % dari wang yang digunakan untuk rawatan itu dilaburkan sekali sebulan untuk mengambil Vivix yang penuh dengan kebaikan-kebaikan? If only they knew right?

Vivix, satu produk resolusi yang dirumus khas untuk memerlihara kesihatan jantung. Sifat anti-oksidan membolehkan ia melawan plak-plak jahat yang terhasil dari pengoksidaan kolestrol di permukaan saluran darah. Dengan lancarnya saluran pengaliran darah, sudah pasti jantung akan berfungsi dengan lebih optimum! Vivix Shaklee terbukti memang tersangat bagus untuk kesihatan jantung kita!

Malah bukan itu sahaja, Vivix juga satu produk anti-penuaan yang hebat dalam mengelakkan kanser, penyakit nyanyuk, mengelakkan diabetes dan banyak lagi! Bayangkan, 25 tahun dari sekarang, anda masih aktif dan segar.. Apa saja aktiviti seharian dapat dilakukan dengan cergas. Alhamdulillah..

Keluarkan kuasa kuda dengan Vivix!

Keluarkan kuasa kuda dengan Vivix!

Saya sendiri telah memberikan Vivix kepada kedua orang tua agar mereka berasa lebih sihat dan segar. Ternyata dari review dan testimonial mereka, Vivix banyak  membantu. Pelbagai testimoni peribadi saya terima, antaranya mata semakin terang, blood pressure bila check macam orang muda! Dan sakit-sakit di sendi tangan serta kaki sudah hilang! Alhamdulillah, semoga berkekalan dan semakin baik, after all, pengambilan Vivix secara berterusan boleh memberikan effek muda 25 tahun lebih muda!

8 Kelebihan-kelebihan Vivix dan kenapa anda wajib mencuba!

1) Kandungan Resveratol yang tinggi

Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Sama efek ye, tapi bukan arak hehe. Vivix TIDAK mengandungi alkhohol. Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol yang mampu melambatkan pembentukan AGE(advance glycation end products) yang merosakkan sel.

2) Vivix kaya dengan polyphenols

Polyphenol banyak terkandung dalam buah berries, anggur, apple, bawang dan sebagainya. Polyphenols membantu menghapuskan radikal-radikal bebas dalam badan. Polyphenol anti radang maka sangat baik untuk penyakit arthritis serta penyakit yang berkaitan dengan radang seperti kencing manis.

3) Menghalang kanser!

Vivix baik untuk kesihatan jantung dan sistem kardiovaskular kita dengan kehadiran polyphenol.
Polyphenol juga banyak dibuktikan sebagai anti-tumor dan anti-carsinogenic, maka sangat bagus untuk menghalang penyakit kanser.

4) Anti-Aging!

Kaya dengan anti-oksidan maka menglindungi kita dari cepat jatuh sakit, malah menampakkan kita lebih muda. Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Kajian dari pihak ketiga membuktikan Vivix berupaya menampakkan manusia 25 tahun lebih muda! Wahh

5) Natural

Vivix menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. Vivix juga telah mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) yang sah.

6) Hanya satu sudu kecil sehari!

Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas. Anda tidak perlu susah-susah menelan banyak-banyak pil. Mudah dan cepat!

7) Diabetes dan darah tinggi
Vivix meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormon insulin yang merupakan faktor utama diabetes atau kencing manis. Apabila sensitiviti tubuh ditingkatkan terhadap insulin, badan kita akan mengawal paras gula dalam darah dengan lebih baik, maka diabetes atau kencing manis dapat dihentikan. Vivix turut membantu dalam mengaktifkan enzim SIRT1 yang bertanggungjawab terhadap rembesan hormon insulin. Bagi darah tinggi pula, Vivix yang berfungsi antibacterial, anti viral dan anti inflammation membantu dalam menyeimbangkan tekanan darah.

8) Stroke

Banyak testimoni-testimoni tentang Vivix yang membantu pesakit Stroke untuk kembali tegap dan cergas. Pengambilan secara berterusan berupaya membaikpulih DNA badan yang rosak agar kembali sihat insyaaAllah, Produk-produk Shaklee sememangnya sangat dipercayai setelah lebih dari 50 tahun bertapak di Malaysia. Produk Shaklee sentiasa SEMULAJADI, SELAMAT, dan BERKESAN. Vivix sendiri mengandungi bahan-bahan semulajadi yang masing-masing dikaji secara teliti.

Hati-hati apabila membeli sesuatu produk. Pastikan ianya dari syarikat yang dipercayai seperti Shaklee.

 

-yEEn-

.Love.Live.RUN!
yeen@sukarun.com

Whatssap +6012- 2151970

We deliver within Malaysia and Qatar and also postage to worldwide! 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge