SUKAnya kebaikan dan kelebihan VIVIX Shaklee: produk anti-penuaan yang hebat!

SUKAnya kebaikan dan kelebihan VIVIX Shaklee: produk anti-penuaan yang hebat!

Dah banyak testimonial yang saya kumpul lately tentang Vivix. Kami pun still baru dalam mencuba. Tapi yang first sekali tergerak untuk mencuba ialah my beloved hubby, yang berusaha nak meningkatkan kesihatan badan terutama bahagian dalaman. If you recall, he was diagnosed with slip dics,(klik sini untuk ceritalanjut).
Serik dah dia nak kena sakit slip dics tu, so macam-maam produk Shaklee dia cuba. Dan dalam banyak-banyak yag dia cuba, Vivix yang paling buat dia jatuh cinta. Mudah pun nak makan, hanya satu sudu kecil sebelum tido. Macam makan sirap ribena katanye.

Apa kebaikan dan kelebihan Vivix?

  • Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix
    • mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah 
    • Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol,

 

  •  tidak mengandungi alkohol 
  • menggunakan bahan semula jadi, 
  • tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan. 
  • Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) 
  • berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan.  
  • Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit.  
  • Sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. 

 

Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas.

Ni pula jadual yang membuat perbandingan Vivix dan produk2 lain

Click sini untuk koleksi review Vivix:

Tunggu apa lagi? Masa untuk mencuba! Beli  2 botol dan anda sudah layak untuk menjadi ahli Shaklee percuma! Klik sini untuk kebaikan menjadi ahli dengan sukavitamin

Call/SMS/WA no to order:

Yeen::yeen@sukavitamin.com 

OR Whatssap +6012-2151970

+974 55022452 (Shaklee in Qatar)

 

Trackbacks

  1. […] salah satu usaha, anda boleh mengamalkan pengambilan supplement Shaklee VIVIX, yang telah terbukti membantu dalam penurunan tekanan darah tinggi.  Malah abang ipar saya yang […]

  2. […] BM versionSo what are you waiting for? Try now.. Get 2 bottles at much and be eligible for Shaklee membership for FREE!  Call/SMS/WA no to order:   […]

  3. […] Alhamdullillah..Baru masuk beberapa bulan ibu amalkan Vivix, tapi dah macam-macam kebaikan yang ibu rasa. Salah satu yang paling ketara baru-baru ni, bila Ibu gi beli spec baru. Power spec ibu makin turun.. wah! ini sedah bagus.. kata ibu, ni mesti sebab Vivix, sebab itu aje yang ibu makan hari-hari. Siap dulu tanpa spec ibu nampak samar-samar je.. tapi sekarang dah boleh nampak! memang power. Nak tahu apa itu Vivix dan kebaikan-kebaikan die? klik sini […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge