Sukanya jadi pengedar Shaklee Sarawak!

Sukanya jadi pengedar Shaklee Sarawak!

Kami memerlukan pengedar Shaklee di Sarawak. Seronok kiranya ada geng di Kuching ke, atau di Miri, boleh sambil-sambil coaching, sambil-sambil melawat Sarawak yang indah ;). Hari ni, saya nak kongsikan pengalaman sendiri semasa mencari bisnes yang sesuai. Banyak bisnes proposal yang saye dah baca selama mencari cara jana pendapatan sampingan dari rumah. Akhirnya, saya tertarik jadi ahli Shaklee kerana ia menawarkan pakej yang paling mudah dan murah untuk berjaya.

Kenapa Bisnes Shaklee mudah dan murah?

 • Mengunakan strategi upline-downline untuk ‘coaching’, maka dapat membimbing secara peribadi.
 • Pendaftaran yang mudah dan murah, Hanya RM65 untuk bisnes kit (kos pos RM10WM/RM20EM) sekali seumur hidup. Sebaik saja mendaftar, anda akan diberikan nombo ID serta-merta, kemudian terus boleh menjadi pengedar! Pantas!
 • Anda boleh memulakan bisnes tanpa modal! Ya.. kami akan tunjukkan caranya!
 • Tiada limit bayaran bonus pengedar Shaklee, anda mampu bina perniagaan dari kosong hinggalah pendapatan 2, ke 3, atau 4 angka dan malah ke 6 angka sekalipun.
 • Shaklee menawarkan pelbagai insentif menarik yang boleh direbut siapa sahaja! YES! that could mean YOU! seperti insentis cash bonus, car allowance dan trip convention (local dan antarabangsa!)

Kelebihan menjadi pengedar Shaklee Sarawak antaranya:

 • Pengendalian belian secara online (Shaklee akan terus pos pesanan anda ke pembeli! Mudah kan?)
 • Peluang untuk menjana pendapatan dari rumah
 • Coaching peribadi dari upline sehingga anda berjaya beroleh target. Ini memerlukan komitmen anda, jika anda serius, upline juga akan serius!
 • Group support untuk terus-terus memotivasikan kita untuk terus berusaha sehingga berjaya

Masih lagi tidak pasti samada jadi pengedar Shaklee Malaysia yang sah dapat menjamin kehidupan anda?

Cuba timbangkan kelebihan-kelebihan peluang perniagaan Shaklee:

 • Produk kesihatan semulajadi yang telah bertapak lebih dari 50 tahun di Malaysia
 • Brand produk yang sudah cukup terkenal terutama sekali kerana keberkesanannya. Disokong dengan ujian klinikal oleh pihak ketiga.
 • Shaklee bebas kontroversi.
 • Produk guna pakai, maka akan sentiasa ada ‘demand’
 • Rakyat Malaysia kini lebih mementingkan kesihatan, dan lebih berhati-hati dalam memilih produk yang selamat. Shaklee menjamin keselamatan produk-produknya.
 • Taraf hidup rakyat Malaysia kini semakin meningkat, seiring dengan wawasan 2020 untuk jadi negara maju, maka kini semkin ramai rakyat yang mampu untuk berbelanja dengan bijak, mereka mementingkan kualiti dari harga
 • Tagline Shaklee yang semestinya Always green, always safe and always work! (Sentiasa semulajadi, sentiasa selamat, sentiasa berkesan!)

Tahukah anda, Shaklee turut menawarkan peluang untuk anda melebarkan sayap perniagaan di negara-negara dimana Shaklee telah bertapak seperti Indonesia, Taiwan, malah Amerika sekali pun! Ini dikira peluang mudah untuk tembus market antarabangsa!

Jangan terlalu memikirkan samada perniagaan ini boleh berjaya atau tidak. Sebaliknya, bertindaklah dari sekarang untuk daftar menjadi pengedar Shaklee Sarawak bersama-sama kami.Kemudian, tekadlah untuk belajar bersungguh-sungguh untuk berjaya. Anda hanya perlu mengeluarkan RM65 sahaja untuk mendaftar. Ianya adalah jumlah yang cukup sedikit nak dibandingkan dengan hasil yang bakal anda capai dalam masa yang cukup singkat!

Bisnes Shaklee peluang jana pendapatan dari rumah

Bisnes Shaklee memberikan peluang jana pendapatan dari rumah

Hubungi saya segera untuk pendaftaran secara online. Nombor ID anda akan dijana serta-merta untuk penjugaan serta-merta.

Hubungi saya di:

Yeen::

SID 913391

yeen@sukavitamin.com

OR Whatssap +974 55022452

+6012-2151970

Anda juga boleh walk in di mana-mana cawangan Shaklee untuk membeli mengunakan ID 913391. Atau mendaftar sebagai pengedar Shaklee di bawah ID 913391. Kemudian beritahu saya, saya akan berikan personal coach pada anda. Tidak kesah samada untuk anda makan sendiri untuk kenal-kenal dan cuba-cuba, atau untuk terus serius mendalami ilmu perniagaan internet Shaklee.

Jumpa anda di sana :)

 

Comments

 1. banyak kelebihannya ye…patutlah ramai yang berminat jadi pengedar Shaklee :)
  puteri kasih recently posted…Resipi Asas Buat Doh RotiMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge