Sukanya jadi pengedar Shaklee Sabah!

Sukanya jadi pengedar Shaklee Sabah!

Kami memerlukan pengedar Shaklee di Sabah. Seronok kiranya ada geng di Kota Kinabalu ke, atau di Tawau ke, boleh sambil-sambil coaching dan belajar ilmu perniagaan, sambil-sambil melawat Sabah yang banyak pulau-pulau atau tempat-tempat indah. Suka rasanya saya kongsikan pengalaman sendiri dalam mencari bisnes yang sesuai, bukan hanya untuk diri sendiri, tetapi untuk keluarga. Sudah banyak perbandingan bisnes proposal yang saye dah baca, tetapi saya akhirnya, tertarik jadi ahli Shaklee kerana ia menawarkan pakej yang paling sesuai untuk ibu-ibu samada yang bekerja atau tidak, anak kecil atau besar, ianya sangat sesuai untuk semua, dan ditnjukkan jalan yang mudah dan murah untuk berjaya. Rahsianya hanyalah konsisten. Apabila sudah bermula, jangan pandang kebelakang!

Kelebihan menjadi pengedar Shaklee Sabah antaranya:

 • Perniagaan online dari rumah, sebenarnya tidak kira dimana saja anda berada! Asal ada internet, semua transaksi bisnes dan coaching boleh dijalankan dengan mudah
 • Coaching peribadi secara online dari saya sehingga anda berjaya beroleh target. Ini memerlukan komitmen anda, jika anda serius, say juga akan serius!
 • Group support untuk terus-terus memotivasikan kita untuk terus berusaha sehingga berjaya
 • Tiada limit bayaran bonus pengedar Shaklee, anda mampu bina perniagaan dari kosong hinggalah pendapatan 2, ke 3, atau 4 angka dan malah ke 6 angka sekalipun.
 • Shaklee menawarkan pelbagai insentif menarik yang boleh direbut siapa sahaja! YES! that could mean YOU! seperti insentis cash bonus, car allowance dan trip convention (local dan antarabangsa!)

Masih lagi tidak pasti samada jadi pengedar Shaklee Malaysia yang sah dapat menjamin kehidupan anda?

Cuba timbangkan kelebihan-kelebihan peluang perniagaan Shaklee:

 • Produk kesihatan semulajadi yang telah bertapak lebih dari 50 tahun di Malaysia
 • Brand produk yang sudah cukup terkenal terutama sekali kerana keberkesanannya. Disokong dengan ujian klinikal oleh pihak ketiga.
 • Shaklee bebas kontroversi.
 • Produk guna pakai, maka akan sentiasa ada ‘demand’
 • Rakyat Malaysia kini lebih mementingkan kesihatan, dan lebih berhati-hati dalam memilih produk yang selamat. Shaklee menjamin keselamatan produk-produknya.
 • Taraf hidup rakyat Malaysia kini semakin meningkat, seiring dengan wawasan 2020 untuk jadi negara maju, maka kini semkin ramai rakyat yang mampu untuk berbelanja dengan bijak, mereka mementingkan kualiti dari harga
 • Tagline Shaklee yang semestinya Always green, always safe and always work! (Sentiasa semulajadi, sentiasa selamat, sentiasa berkesan!)
 • Peluang untuk anda melebarkan sayap perniagaan di mana-mana negara yang Shaklee telah bertapak seperti India, Indonesia, Taiwan, malah Amerika sekali pun! Ini merupakan peluang keemasan dan mudah untuksatu-satu syarikat tembus ke pasaran antarabangsa!

Betulkah Bisnes Shaklee mudah dan murah?

Pertimbangkan sendiri dari point-point dibawah dan nilailah sendiri.

 • Pendaftaran yang mudah dan murah, Hanya RM65 untuk bisnes kit (kos pos RM10WM/RM20EM) hanya sekali seumur hidup! Sebaik saja saya daftarkan anda secara online, anda akan diberikan nombo ID serta-merta, kemudian terus boleh menjadi pengedar! Pantas!
 • Mengunakan strategi upline-downline untuk ‘coaching’ bisnes. Anda sangat bertuah apabila memilih upline yang betul, kerana kami bakal menurunkan pelbagai ilmu-ilmu perniagaan yang jika anda mahu cari dan belajar sendiri, bernilai perpuluh-puluh ribu!
 • Anda boleh memulakan bisnes tanpa modal! Ya ianya sangat possible.. kami akan tunjukkan caranya! Kita akan guna-pakai konsep bootstrap! Sikit-sikit lama-lama jadi bukit, tetapi jangan bimbang, jika anda benar-benar tekun, anda mampu berjaya dalam masa sependek 6 bulan!
 • Pengendalian belian adalah dilakukan secara online (Shaklee akan terus pos pesanan anda ke pembeli! Anda hanya perlu marketkan saja. Mudah kan?)
 • Peluang untuk menjana pendapatan dari rumah. Tidak perlukan modal untuk buka kedai fizikal, atau beli stok di rumah.

Tidak guna terlalu membandingkan perniagaan ini boleh berjaya atau tidak. Sebaliknya, cubalah ambil tindakan segera untuk daftar menjadi pengedar Shaklee Sabah bersama-sama kami.Kemudian, komitlah dan tekadlah untuk belajar menimba ilmu perniagaan bersungguh-sungguh sehingga berjaya. Permulaan modal hanya RM65 sahaja untuk mendaftar. Ini merupakan satu jumlah yang cukup sedikit nak dibandingkan dengan hasil yang bakal anda capai dalam masa yang cukup singkat!

Bisnes Shaklee peluang jana pendapatan dari rumah

Hubungi saya segera untuk pendaftaran secara online. Nombor ID anda akan dijana serta-merta untuk penjugaan serta-merta.

Hubungi saya di:

Yeen::

SID 913391

yeen@sukavitamin.com

OR Whatssap +974 55022452

+6012-2151970

Anda juga boleh walk in di mana-mana cawangan Shaklee untuk membeli mengunakan ID 913391. Atau mendaftar sebagai pengedar Shaklee di bawah ID 913391. Kemudian beritahu saya, saya akan berikan personal coach pada anda. Tidak kesah samada untuk anda makan sendiri untuk kenal-kenal dan cuba-cuba, atau untuk terus serius mendalami ilmu perniagaan internet Shaklee.

Jumpa anda di sana :)

Comments

 1. Lagi suka bila banyak dapat komisen dan pembeli nanti..hahaha
  Hafizul recently posted…Rahsia Tarikan Pengubat Jemu Menulis BlogMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge