Sukanya Isteri cantik, pengikat hati suami!

Sukanya Isteri cantik, pengikat hati suami!

Siapa suka benda FREE? Of coz la semua orang kan?

Saja nak tolong promote untuk kakak I. Sempena tahun 2015 yang bakal tiba, dia menawarkan promosi FREE FACIAL servis untuk area Cheras! Anda hanya perlu SMS/Whatssap/Telegram #isukaFREEfacial to

 011 2804 0840 (Leena)

Jom ramai-ramai daftar! :)

Ye.. blog serba boleh.. bukan sekadar memastikan kesihatan badan, tetapi juga mementingkan kecantikan luaran. Tahukah anda, dengan berlari anda boleh kelihatan beberapa tahun lebih muda? Malah, kalau dijaga dengan rapi, anda akan terasa seperti muda remaja!

Nak cite ni, segan.. tapi minggu-minggu lepas, saya join kelas marketing dan pengurusan bisnes di Malaysia, boleh kata semua yang saya jumpa akan mempersoalkan umur saya. ‘Study ke dekat Qatar?’ ‘Duduk Qatar dengan parents ek?’

Haha.. Alhamdulillah, rasa sangat kembang waktu itu.. bukan seorang, tapi kebanyakkan mereka cakap benda yang sama!

Bila saya cakap, ‘Eh saya kerja la dekat sana, saya dah kahwin, anak 3 lagi!’ Terus semua berasa kagum.. wah.. macam anak dara! Sebab gembira, saya rasa sangat bagus kalau nak share rahsia ni.. so nak mulakan dengan memberikan khidmat PERCUMA tolong kakak promote servis ni.

Jom la layan FREE Facial servis ni sementara stok masih ada! Khas untuk para wanita-wanita agar kelihatan anggun sentiasa :)

First come first serve basis.. anda perlu mendaftar untuk dapatkan slot appointment.

Kulit cantik pengikat kasih suami

Isteri Cantik, Ikat Suami

isukaFREEfacial

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge