Sukanya hilangkan sakit lutut dalam 5 hari!

Sukanya hilangkan sakit lutut dalam 5 hari!

Bila dah berusia ni, biasalah, sakit sana-sini, nak-nak bahagian lutut. Ayah juga tak terlepas dari sakit lutut. Sejak kenal Shaklee, saya cuba macam-macam produk dan saya sendiri merasakan betapa bagusnya keluaran Shaklee, maka dari bacaan testimoni-testimoni dan review terbaik tentang produk yang membantu menghilangkan sakit lutut dengan cepat, AJHT atau nama penuhnya Advance Joint Health tablet  merupakan pilihan yang paling tepat. Buktinya, belum sampai seminggu mencuba, ayah kata dah hilang sakit lutut dia. Alhamdulillah…

Kalau tak silap, Shaklee brochure AJHT memang claim ia membantu meningkatkan kesihatan sendi dan mengurangkan sakit dalam masa 5 hari! Kalau silap harap maafkan hehehe

Saya turut menerima testimonial yang sama dari rakan sekerja yang cuba juga memberikan supplement Advance Joint health tablet ini pada ibunya.  Yang seronoknya, dulu ibunya tak boleh solat berdiri, tetapi selepas beberapa hari mencuba AJHT, dia dah mampu solat berdiri seperti biasa. Fuhh.. hebat!

Atasi sakit lutut dalam 5 hari

Image googled: Sakit lutut

Apa kelebihan AJHT? Bagaimana ia bantu menghilangkan sakit lutut?

Untuk maklumat, Shaklee AJHT ni 100% produk dari extract sayur-sayuran. Ia mengandungi formulasi dan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan dalam menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ianya diperbuat daripada ramuan aktif yang bertindak dengan segera untuk menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi badan.

Kelebihan AJHT Shaklee kerana bahan-bahan penting berikut:

  • Ekstrak jagung – Semulajadi kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan yang diperlukan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina ini mengandungi bahan yang turut ditemui didalam tendon dan ligament. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu menjaga tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.
  • Boswellia – Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang bertindak sebagai anti-radang semulajadi. Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet berkepekatan tinggi . Ia turut mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja dalam menyokong keselesaan sendi.
  • Vitamin C – Shaklee Advanced Joint Health Tabletmembekalkan keperluan vitamin C harian kerana ia merupakan nutrient yang penting bagi sintesis kolagen.Kolagen ini merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.
  • Mineral zink, copper (kuprum atau tembaga) dan mangan – AJHT membekalkan 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan yang diperlukan seharian.

Lagi tips kurangkan sakit lutut

Pengambilan vitamin dikatakan dapat membantu mengurangkan kesakitan secara semulajadi. Ia turut meningkatkan paras kesihatan sendi dengan bekalan supplement yang diperlukan.

Selain AJHT, supplemen seperti Omega Guard juga membantu dengan mengurangkan inflamasi dan radang sjuga turut melincirkan permukaan sendi. Ostematrix pula disarankan untuk membekalkan kalsium yang diperlukan dalam pembentukan dan penjagaan tulang. Tulang perlu sihat untuk menyokong berat badan dan menggerakkan pelbagai otot badan untuk kekal cergas.

Klik sini untuk tips atasi sakit belakang dan sendi!

Hubungi saya segera!

beli@sukaRUN.com

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge