Suka Collagen? Bandingkan yang terbaik untuk kecantikkan dan kesihatan

Semalam, semasa saya di saloon potong rambut, amoi kedai tu menegur saya, ‘you umur berapa?’
Saya yang lurus bendul, terus menjawab ’33’. Amoi nampak sedikit terkejut.. ‘wah.. I ingat you umur 22 macam tu! some more muke you macam babyface’ Saya hanya tergelak. 


Ini bukan kali pertama orang terkejut bila diberitahu tentang usia sebenar saya. Di ofis, dah lebih 10 orang rasenya terkejut yang rupanya, saya bukan fresh grad, malah dah beranak 3. Masing-masing bertanyakan rahsia. Bagi saya, pada saat ini, tiada lagi rahsia. 

Saya memang tegar menggunakan Shaklee Collagen yang nyata terbaik. Satu, ianya dihasilkan dari ekstrak sisik ikan merah laut dalam, yang nyata memastikan tiada bahan toksin. Kedua, kandungan kolagen bermolekul sangat ringan, kira-kira 1000 dalton yang pada bahasa pasar bermaksud, ia cukup kecil bagi penyerapan yang lebih mudah dan optimum dan stabil, maka menghasilkan kulit yang lebih putih, tegang dan tampak lebih muda.

Haritu ada orang cite, si X dah beli macam2 produk Collagen yang murah-murah, tapi satu pun xjadi.. so bagi kat bapak die je suh abeskan. Dalam percubaan2 itu, die dah membazir bukan saja wang, malah masa dia dalam membuat percubaan untuk jenama-jenama Collagen yang tidak pasti tahap jaminan keselamatannya. 

Terlalu banyak produk Collagen dipasaran, tetapi macam mana nak tahu Collagen terbaik?

1) Ketahui sumber Collagen – 


sumber marine laut dlm adalah yg terbaik. Shaklee mengunakan sisik ikan merah laut dalam, yang sangat tahan lasak! 

2) Kadar penyerapan – 


perhatikan size dalton kolagen, semakin ringan berat molekul yang di ukur dalam dalton, semakin mudahlah penyerapannya. 1000 dalton adalah size yang paling optimum untuk penyerapan, jika lebih kecil lagi, molekulnya tidak stabil dan tidak elok untuk badan.

3) Ujian klinikal yang dipercayai – 


Shaklee menjalankan lebih dari 83,000 ujian quality check setahun. Setiap bahan yang digunakan diuji setiap satu, semuanya semata-mata untuk memastikan kualiti produk dari hasil semulajadi terbaik.

4) Brand yang dipercayai dan sudah terbukti dan terjamin keselematannya – 

Shaklee telah bertapak lebih dari 50 tahun di Malaysia. Tidak pernah lagi terdengar produknya di tarik balik atas sebab2 keselamatan.
 
Produk-produk Shaklee sentiasa semulajadi, sentiasa selamat dan sentiasa berkesan.
 
Alah membeli menang memakai. Jika anda berpegang pada konsep ini, Shaklee Collagen adalah yang terbaik bagi anda. Value for money, anda pasti berpuas hati! 
 
Hubungi saya segera, dan dapatkan Shaklee Collagen terbaik pada harga yang berpatutan. Malah, dengan pembelian 3kotak, anda sudah layak mejadi ahli secara percuma! 
We can be reached at:
 

Yeen:: yeen@sukavitamin.com OR Whatssap +974 55022452 Shaklee in Qatar

 

OR SMS +6012-2151970 Shaklee in Malaysia

 

 

 

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge