Sukanya Rahsia kuruskan badan dengan cepat!

Sukanya Rahsia kuruskan badan dengan cepat!

Kenapa Cinch?

Sejujurnya, Saya tidak sukakan shakes.. Saya tak boleh nak telan slimming produk lain sebelum ni, dan dah buang beratus-ratus ringgit untuk produk yang kononnya sedap,  lazat dan berkesan untuk kuruskan badan. Sebab masalah sendiri yang tak dapat nak telan shakes. 

Cinch, nama pun dah ada ciri-ciri program kuruskan badan hehehe. yela inch.. selalu yang kite concern sangat, nak inch loss kan? Nak slim down pinggang kasi ramping, nak kuruskan inchi di muka yg tembun. Nama pun dah mengingatkan kits pada mush utama kita, inch yang makinbertambah, tak turun-turun… pressure! So apakah yg istimewa sangat dengan Cinch?


Tapi, apa bezanya dengan produk ni? Cinch? Kenapa saya perlu cuba Cinch? Same je kot, kena gak exercise kalau minum shakes Cinch ni? Cam same jer ngan produk tuuuut.

Kenapa perlu saya cuba Cinch?

Cinch dirumus dengan formula istimewa Leucine, yang membantu memecahkan pusingan diet kita, agar kita dapat mempertahankan otot yang ada, bakar lemak berlebihan dan seterusnnya menghilangkan inci-inci yang tidak perlu. Baguskan?!

Tetapi, kita tidak boleh bergantung semata-mata kepada supplement untuk kurus. Kerana ianya bukan ubat, sebaliknya adalah ‘pembantu’ dalam mencapai hasrat kita.
Kurus dengan Cinch

5 konsep rahsia dalam program kuruskan badan dengan cepat adalah;

1. Kontrol kalori
2. Makanan tinggi protien
3. Makanan rendah karbohidrat
4. Air 3 liter
5. Workout/ exercise

Orang normal seperti kita memerlukan sekurang-kurangnya 2000 calorie sehari. Tetapi, untuk kuruskan badan dengan septa  kita perlu mengurangkan bekalan kalori kepada badan ke 1300-1500 sehari, supaya 500 kalori lagi akan dibekalkan menerusi pembakaran lemak-lemak degil dalam badan.Dengan cara ini juga, badan kita akan membakar 0.5-2 kilo seminggu hanya dengan kawalan kalori intake. 


Jika anda serius mahu menguruskan badan dengan cepat, cubalah diet dibawah dan lihat hasilnya;


Diet plan day 1;


Breakfast- 2 scoop Cinch shakes
                 2 keping roti tinggi serat (atau apa-apa slow release carb seperti oat, malt, whet germ etc2)

Exercise!

Lunch- Perbanyakkan saurian dan protein dan kurangkan pemakanan karbohidrat.

Tea break- drink unsweetened tea- the apa saja untuk memotong selera makan.

Dinner- Elakkan karbohidrat. Minum sup.
Breakfast- 2 scoop Cinch shakes
                 2 keping roti tinggi serat (atau apa-apa slow release carb seperti oat, malt, whet germ etc2)
Exercise!

Lunch- Perbanyakkan saurian dan protein dan kurangkan pemakanan karbohidrat.

Tea break- drink unsweetened tea- the apa saja untuk memotong selera makan.

Dinner- Elakkan karbohidrat. Minum sup.
Exercise!
Lunch- Perbanyakkan saurian dan protein dan kurangkan pemakanan karbohidrat.

Tea break- Cubalah Cinch tea untuk hasil yang lebih umpph!

Perlu diingatkan! Minum 3 litter air sehari! Tambahkan Lecithin, Alfalfa and Herb-lax untuk basil yang lebih unggul!

Jangan lupa laporkan kembali kepada saya jika ianya berkesan 😉

Do some light exercise seperti berjalan (jangan terus tidur!). Jika selepas itu anda masih berasa lapar, minumlah air tinggi serat seperti oat.

ENG version

Cinch your way down to a more healthy you..contact us to order your cinch now! Get Cinch at cheaper price by becoming Shaklee member! Save up to 25%!

Contact us to try the best slimming product from Shaklee! Always green, always safe, always work!
 
Yeen:: yeen@sukavitamin.com 
 
 +6012 2151970 

+974 55022452 (Shaklee in Qatar)

Be naturally healthy with Shaklee!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge