Tak sukaNYA aktif sukan pun boleh sakit!

Tak sukaNYA aktif sukan pun boleh sakit!

Kadang-kadang bila kita dah sakit baru kita sedar, kepentingan menjaga kesihatan. Nasib yang sama mengena Mr.Ai, dia disahkan slipdisc pada usia 31 tahun, yang pada kita semua rasanya terlalu muda nak kena apa-apa penyakit, tambah pulak dia seorang yang aktif bersukan. Tapi itulah realitinya, sama macam video bawah ni. Teringat aku, macam mana satu waktu dulu Mr.Ai terlantar meraung kesakitan yang amat.

Lelaki Kuat Sukan Liat Nak Amalkan Vitamin Sampai Dah Nak Lumpuh? from iReach HD on Vimeo.

Bagi Mr.Ai, Alhamdulillah, selepas sesi acupunture dan phisio dia dah tak sakit, tapi doktor dah pesan siap-siap, sakit slipdisc ni akan datang balik. Jadi kena jaga. Itulah yang dia lakukan selama beberapa tahun ni, untuk elak diserang lagi Dan dia juga pengamal setia Vivix dan AJHT.

Never give up on your dream

Never give up on your dream

Balik cuti raya baru-baru ni dia pergi menjalankan full medical check up untuk check kondisi badan. Bila buat pemeriksaan fizikal, doktor dapati heart rate dia dah macam seorang atlit. Almaklumlah, banyak berlari marathon sekarang. Tapi, doktor tetap berpesan, kena elakkan aktiviti yang lasak terutamanya dibahagian kepala. Roller coaster pun tak digalakkan!

Korang yang sihat tu, jaga-jagalah diri. Kesihatan ni sebenarnya satu nikmat yang paling mahal. Bila sakit, banyak sangat nak keluar belanja untuk berubat. Kan lebih bagus kalau sebelum sakit lagi kita manjakan diri kita dengan supplement-supplement tambahan macam Vivix ni, kan?

Bukannya mahal mana pun, hanya amalkan satu sudu kecil setiap hari. Apa yang bagus Vivix ni akan bantu membaik pulih dari tahap sel. Kami di sukaRUN memang sangat percayakan pengeluar produk ini, sebab dah bertahun-tahun kami amalkan tanpa ada apa-apa masalah. Lagi senang, sebab tau jela perangai lelaki, mostly malas nak telan vitamin berbiji-biji, dengan Vivix ni, ambik satu sudu kecil je sehari dah settle!

Kalau nak cuba, boleh beli sini.

Senang untuk husband-husband yang selalunya malas nak makan vitamin, satu sudu je sehari

Senang untuk husband-husband yang selalunya malas nak makan vitamin, satu sudu je sehari

Usaha, doa, tawakal! InsyaaAllah sentiasa sihat 😉

Semoga bermanfaat.

sukaRUN

untuk kesihatan berpanjangan!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge