Tak suka Arthritis! Jangan sampai dipotong tangan nan senget & bengkak!

Tak suka Arthritis! Jangan sampai dipotong tangan nan senget & bengkak!

Baru-baru ini, ditemukan dengan seorang kakak yang menghidap Arthritis. DIa sendiri yang membuat research untuk mengubati penyakitnya, kemudian ditemukan dengan Shaklee. Alhamdulillah, permulaannya dia ambl AJHT, Ostematrix dan Omega Guard, sakit-sakit di bahagian tangan berkurangan dan tidak lagi bengkak seperti dahulu. Nampak akak seorang yang bersemangat dan rajin, tidak jemu-jemu mencari jalan untuk pulih sepenuhnya.

Apa sebenarnya Arthirits ni?

Arthritis ialah masalah biasa yang menyebabkan kesakitan di bahagian sendi yang kadang-kadangnya menyebabkan bengkak dan kaku. Arthritis ini terbahagi kepada beberapa kategori;

  • Osteoarthritis
  • Rheumatoid
  • Infectious
  • Polymyalgia Rheumatica

Tetapi, yang paling biasa menyerang ialah Osteoarthritis dan Rheumatoid arthritis. Pesakit biasanya mendapati sendi yang sama akan bengkak dan sengal. Bahagian yang biasanya terjejas ialah tangan, kaki dan pergelangan tangan. Dan seringkali ia menyerang diwaktu bangun pagi dan kadang kesakitannya berlarutan selama 30 minit,

Vivix merawat Arthritis?

Selalunya pesakit aArtritis rheumatoid mempunyai masalah dengan beberapa sendi pada masa yang sama.  Kebiasaanyan, sendi yang lebih kecil biasanya lebih mudah terjejas. Radang sendi yang agresif boleh merebak dari sendi kecil di tangan, pergelangan tangan, buku lali dan kaki ke siku, lutut, pinggang, leher, bahu dan rahang.

Simptom-simptom Arthritis, Anda mugkin dalam bahaya!

Terdapat beberapa simptom arthritis, tetapi pengalaman simptom bergantung kepada jenis Arthritis tersebut.

  • Sakit sendi, kekejangan dan kaku
  • Kesakitan Inflamasi pada sendi-sendi
  • Pergerakan yang terhalang pada sendi
  • Panas dan merah pada bahagian kulit yang dijangkiti
  • Otot yang lemah

Apa langkah seterusnya? Bolehkah kesakitan ini dikurangkan? atau dihilangkan untuk selamaya?

Ada testimoni yang mengatakan penggunaan Vivix secara konsisten mampu menghilangkan kesakitan Arthritis, maka akak yang diceritakan tadi, sudah memesan untuk cuba lihat perbezaannya terhadap bengkak-bengkak di tangan yang sudah sedia dikurangkan.

beli 2 botol vivix dapat free keahlian shaklee

Vivix mengandungi resveratol yang mengikut kajian membantu menghentikan penghasialn HLA-DR4 , sejenis kompoun yang disahkan sebagai punca penghausan sendi bagi pesakit Arthritis.

Resveratol perlu diambil secara konsisten selama sekurang-kurangnya 6 bulan sebelum menampakkan hasil. Ini kerana, bayangkan sudah berapa lama sendi-sendi anda mengalami kesakitan dan kerosakan, maka memerlukan masa untuk diperbaiki! Psst.. Vivix mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Sama efek ye, tapi bukan arak hehe. Vivix TIDAK mengandungi alkhohol. Vivix terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol yang mampu melambatkan pembentukan AGE(advance glycation end products) yang merosakkan sel! Meanrik bukan?

Anda boleh baca kisah-kisah testimoni Vivix dan Arthritis di sini.

Inilah peluang untuk anda cuba dan lihat penyakit Arthritis anda pulih untuk selama-lamanya.. insyaAllah!

Hubungi saya segera untuk mencuba!

Yeen

SID 913391

Tel (WA) +6011 2804 0840

beli@sukarun.com

INGAT! Dengan 2 botol sahaja, anda sudah layak mendaftar jadi ahli Shaklee secara PERCUMA! Bermakna, anda boleh beli pada harga ahli yang 25% lebih murah dari harga retails! Menarik kan?

Bertindak segera!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge