Suka sangat Shaklee.. kenapa saya setia?

Ramai yang pelik, kenapa, ada apa, why why orang suka sangat dengan Shaklee? Tak abes-abes Shaklee.. hehehe

KENAL

Sejujurnya saya sendiri tanpa sedar tak sangka Shaklee dah jadi sebahagian dari diri sendiri. Mula dulu hanya mencuba Shaklee kerana set menyusu, kemudian cuba pula set pantang Shaklee, lama-lama baru sedar, sebenarnya produk Shaklee sangat bagus, memberikan kesan yang mendadak.

Jadi, sedikit demi sedikit, saya cuba kenali lebih banyak produk Shaklee. Suami yang terkena slipdisc saya cuba berikan Vivix, AJHT, ostematrix dan Collagen. Tidak mahu pisang berbuah dua kali. Alhamdulillah, nampak dia cergas dan sihat.

Apabila anak mempunyai masalah kesihatan seperti demam dan eczema, daripada menggunakan ubat-ubatan, saya cuba gantikan dengan supplemen Shaklee seperti mealshake, omega guard, chewy vitamin C dan nutriferon, langsung nampak kesannya dengan cepat. Alhamdulillah.

CINTA

Saya sudah jatuh cinta. Jadi semakin yakin dengan kebaikan produk-produk Shaklee untuk semua. Jadi, apabila ada ahli keluarga yang sakit, saya cuba berikan bekalan supplement Shaklee, ternyata mereka semua berpuas hati. Shaklee sememangnya amat bagus. Mereka juga jatuh cinta.

KONGSI

Seperti biasa, what we love we will share. Maka saya mula berjinak-jinak menyebarkan kebaikan Shaklee bermula dengan kawan-kawan, kemudian dikembangkan ke dunia blogging, dan fbpage. Semakin ramai yang mula kenal kebaikan supplement Shaklee. Mereka sedar, setiap produk memberikan kesan yang lebih baik dari produk dari jenama lain. Kenapa?

Kerana kualitinya sentiasa dikawal.

Bahan-bahannya semulajadi.

Kajian klinikal yang memastikan setiap produk sukan saja selamat, semulajadi malah berkesan!

Takkan saya nak simpan seorang? Sebagai seorang muslim, memang tugas kita untuk sebarkan kebaikan, maka inilah jihad saya, insyaaAllah.

Sambil-sambil berkongsi, sangat tak sangka bonus makin berkembang. Benarlah yang mereka kata ‘DO what you love, and the money will follow’.

Berminat untuk tahu lanjut? Hubungi saya..

Yeen

SID 913391

(WA) +6012-2151970  or +974 55022452

yeen@sukavitamin.com

Comments

  1. kalau dah serasi dengan diri….tak akan pilih produk lain lagi…. shaklee dah menjadi pilihan ramai.
    ema recently posted…Kenduri Kahwin SentulMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge