5 pilihan seluar lari terbaik sukaRUN

5 pilihan seluar lari terbaik sukaRUN

Aku rasa ada ramai yang mempunyai masalah untuk membuat pilihan seluar larian terbaik untuk diri sendiri. Apa yang kita cari dan pentingkan semasa mencari seluar larian? Warna, jenis kain? Kualiti? Atau style semata-mata? Kali ni, aku nak kongsikan 5 pilihan seluar lari terbaik bagi sukaRUN, kot-kot ada yang pening tak tahu nak cari mana.

Men: Salomon 3/4 capri running pant

Boleh klik link di atas untuk belian terus dari amazon! Seluar lari salomon 3/4 capri running pants ini sangat sesuai untuk pelari lelaki muslim, kerana menutup aurat sampai bawah lutut. Yup, selalu orang sebok tegur wanita je bab jaga aurat, tapi terlupa yang lelaki pun ada aurat yang perlu dijaga, dan sangatlah mudah! itu pun ramai masih ambil ringan. Kan? 😀

Cuba pilih, ada beberapa design menarik untuk Salomon running pants:

Men: 2XU 3/4 running pants

Satu lagi jenama terkenal dalam dunia larian, running tight, 2XU. Untuk para pelari lelaki yang mahu mencuba 2XU, ada juga di datangkan dengan reka 3/4 design bawah lutut. Kalau segan bahagian di kemaluan yang ketat, boleh sarung short pant untuk tampak lebih sopan.

 

Women: Sporty Harem pants di sukaSTYLO muslimah

Harem pants yang diperbuat dari material poly stretch yang sesuai untuk aktiviti seperti berlari. Apa yang lebih best, sebab sangat sesuai untuk pelari-pelari muslimah, sopan dan selesa!

Sporty Harem pants yang diperbuat dari poly stretch fabric

Sporty Harem pants yang diperbuat dari poly stretch fabric

Women: Sporty Riada pants di sukaSTYLO muslimah

Seluar sports ni, straight cut, maksudnya tak ketat dan sangat sesuai untuk pelari muslimah yang mencari seluar yang sesuai untuk berlari atau beriadah. Material pun sedap, diperbuat dari spandex and polyester, sangat ringan dan mudah kering!

Riada sporty pants: Straight-cut pants specialy designed to be loose & modest

Riada sporty pants: Straight-cut pants specialy designed to be loose & modest

Women: Pink Skirt Compression Pants dari koleksi sukaSTYLO muslimah

Bagi muslimah yang mahukan seluar compressor mungkin untuk keselesaan berlari jarak jauh, pink skirt compression pant ini direka khas untuk menutup bahagian pinggul yang agak ketat untuk memberikan rasa selesa dan keyakinan pada pelari untuk bergerak.

koleksi baju sukan muslimah di sukaSTYLO

koleksi baju sukan muslimah di sukaSTYLO

Harapnya perkongsian hari ini memberi manfaat! Happy running!

Look for ways, not excuse!

say aii sukaRUN!

Comments

  1. Terbaik kerana gaya menutup aurat diketengahkan dalam pakaian ini
    Khairul Zamri recently posted…Telekung Reehans Pilihan MuslimahMy Profile

  2. saya nak beli kat Amazon tapi tak tau camne..
    zool recently posted…Saturday Run : Finish Colour Me Run 12 December 2015My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge